نوشته شده توسط : استاد سلام

چهار شنبه ای برای فریلنس ها

چهارشنبه کاری این هفته مختص کسانی هست که تصمیم دارند فریلنس باشند. به بیان خیلی ساده و راحت "فریلنسینگ" یا "آزادکاری" به مدل کار کردنی گفته میشه که به صورت دورکاری انجام میشه و فرد خودش به صورت پروژه ای یا انفرادی یک تخصصی را انتخاب و به صورت حرفه ای آن را ادامه میده.

یعنی شما اگر فردی را دیدید که مترجمه، عکاسه، طراح سایته، تولید کننده محتوا است و خودش به صورت دورکاری یا پروژه ای داره کار انجام میده میتونید بهش بگید "فریلنس" است. حتی افرادی که مشغول به تدریس خصوصی هستند از تدریس خصوصی فتوشاپ گرفته تا تدریس خصوصی حسابداری همه میتونند یه جورایی مدل کاری فریلنس حساب بشند.

به نظر میرسه که گرایش افراد جامعه به سمت مدل فریلنسینگ بیشتر از گذشته شده و این موضوع را میشه از مدل کسب و کارهای نوپا متوجه شد. استارت آپ ها یا حتی برخی شرکت های خصوصی از مدل استخدامی محدود به زمان و مکان خارج شدند دیگر مثل گذشته لازم نیست که شما حتما در روزهای مشخصی در یک مکان مشخص حضور پیدا کنید. با ما همراه باشید تا قدری در مورد فریلنسینگ صحبت کنیم.

فریلنسینگ

درآمد فریلنسی خوبه یا بد؟

بر طبق گزارش اتحادیه فریلنسرها، بیش از 55 میلیون آمریکایی معادل 35 درصد نیروی کار آمریکا مشغول کار به صورت فریلنسی هستند. در آمد کل یک میلیارد دلار را کسب کردند.

از بزرگترین سایت های خارجی فریلنسینگ در آمریکا میشه به Freelancerو Up work و درمیان سایت های داخلی " ponisha" و "lancerify" اشاره کرد که وب سایت های بزرگی برای فریلنسینگ هستند.

چرا انقدر فریلنسینگ مهم شده؟

شرکت های بزرگ و کوچیک امروزه به دلیل کمبود فضا، کم شدن هزینه ها، استفاده از ایده ها و تخصص های مختلف و همچنین جلوگیری از بزرگ شدن بیش از حد شرکت ها نیازمند استفاده از نیروهای فریلنس هستند. همین گرایش سازمان ها و شرکت ها به این سمت باعث شده که روز به روز بر تعداد این افراد اضافه بشه.

دلایل گرایش ایرانی ها به سمت فریلنسینگ

اولین دلیل ایرانی ها برای گرایش به این مدل کار کردن و پول در آوردن، انعطاف پذیری زیاد و آزادی عمل در این شیوه کار کردنه.

عامل بعدی اشتیاق و علاقه شدیدی است که با این مدل کار کردن به آن ها منتقل میشه.

دلیل بعدی از دست دادن کار و اخراج از کار است

عامل چهارم، میخواهند رئیس خود باشند و از اینکه کارمند باشند ناراحت و گریزان هستند.

در آخر این افراد عموما به دنبال درآمدی بیشتر از حقوق کارمندی هستند.

 

فریلنسینگ

مزایای فریلنسینگ

  • استقلال شغلی از نظر انتخاب نوع پروژه، برنامه ریزی های شخصی، تعیین قیمت و زمان بندی اجرای پروژه
  • نداشتن رئیس و کارفرما برای انجام کارها و سختی های کار با افراد مختلف
  • ارتقاء سطح رزومه و کار کردن در پروژه های مختلف
  • امکان پیشرفت سریع و اختصاص زمان ویژه به برای ارتقاء سطح دانش و تخصص با توجه به بازار رقابتی در بین فریلنس ها
  • تجربه چالش های جذاب
  • نیاز نداشتن به محل کار ثابت و صرفه جویی در هزینه ها، صرفا با داشتن یک لپ تاپ و یک میزکار و اینترنت همه چیز قابل انجام است.

معایب فریلنسینگ

  • مشکلات کارفرمایان برای تسویه حساب به موقع
  • نداشتن قراردادهای مکتوب و قانونی
  • برخوردار نبودن از برخی مزایا مثل عیدی، بیمه، سنوات و ...
  • کار کردن به صورت تنها

اما پیش نیازهای یک فریلنس موفق بودن

  • توانایی بازاریابی و مذاکره
  • خود مدیریتی
  • مدیریت زمان
  • شبکه سازی و ایجاد روابط
  • سایت شخصی و نمونه کار
  • مدیریت استرس
  • برنامه ریزی دقیق و منظم

 



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , تدریس خصوصی فتوشاپ , تدریس خصوصی حسابداری ,
:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

برترین وب سایت ها آموزشی دنیا را بشناسیم

برترین وب سایت ها آموزشی دنیا را میخواهیم با هم یک شناخت کلی داشته باشیم، بعد به تفصیل روشون تحقیق می کنیم و شما رو با اونها و نحوه استفاده و مدل کاریشون آشنا میکنیم، چرا داریم بهترین وب سایتهای آموزشی دنیا رو به شما یکی یکی معرفی می کنیم، چون می خواهیم سلیقه شما را با بهترین ها سازگار کنیم، تا شما هم از ما بهترین ها رو در مسیر آموزش بخواهید، چون استادهای ما باید بهترین مطالب فناوری دنیا رو بدانند زیرا که باید در کلاس آنلاین به خارج رفته های ایرانی خوب تدریس خصوصی آنلاین، کنند و امتیاز های عالی ازیشان بگیرند.

 قسمت اول
1. www.coursera.org
بهترین دانشگاه های دنیا در این وب سایت دوره های مختلف آنلاین را به صورت حرفه ای و البته رایگان برگزار می کنند. ابتدا رشته مورد نظرتون و جستجو میکنید و دانشگاه های معتبر آمریکا و اروپا که اون رشته و تدریس می کنند به شما معرفی میشوند و یا دانشگاه مورد نظرتون و جستجو کنید و رشته هایی که اون دانشگاه برگزار میکنند براتون نمایش داده می شود.
2. www.edx.org
عملکردی مشابه corsera  دارد.
3. www.stanford.edu
یکی از معروفترین و خوشنام ترین هاست . علاوه بر اینکه تو وب سایت های مختلف دوره ارائه میدن دوره های مختلف و هیجان انگیزی هم دارند که گواهینامه معتبر هم ارائه میدهند.
4. www.w3schools.com
از بهترین ها برای تمرین کد نویسی به زبان های مختلف دنیا که البته ویدئو آموزشی ندارند ولی به زبانی ساده برنامه نویسی و برای مبتدی ترین افراد برگزار میکنند.
5. www.youtube.com
از بهترین و باحال ترین هاست . انواع ویدئوهای آموزشی و میشه از یوتیوب یاد گرفت. آموزش باغبونی و نجاری و آشپزی تا ریاضی, عکاسی, حسابداری و ...
ممکنه در ابتدا خیلی ساده بنظر برسه چون اکثر ویدئوها توسط افراد معمولی گرفته شده اما بسیار کاربردی هست.
6.  www.lynda.com
این وب سایت آموزش های متنوع داره ولی از همه بیشتر به آموزش نرم افزارهای  adobe  و زبان های طراحی وب سایت می پردازد. اگر در کشور آمریکا عضو کتابخونه باشید میتونید به طور رایگان از این وب سایت استفاده کنید.
7.  www.skillshare.com
این وب سایت شباهت زیادی به یوتیوب داره یعنی هر کس میتونه دوره ای بسازه و برای استفاده عموم بذاره با چند تفاوت: اول اینکه تعداد رشته های کمتری ارائه میشه , دوم اینکه کیفیت ضبط ویدئوها بالاتره و سوم اینکه رایگان نیست و باید مبلغی جهت حق عضویت بپردازید.
8. www.udemy.com
این وب سایت شباهت زیادی به  skillshare  داره با این تفاوت که برای استفاده از همه رشته ها پولی پرداخت نمیکنید بلکه هر دوره قیمت مخصوص داره . همه دوره ها هم میتونید توش بیابیدکلاس زبان انگلیسی, کلاس زبان آلمانی, کلاس فتوشاپ و .... 
9. ocw.mit.edu
 این وب سایت متعلق به دانشگاه MIT  است . شباهت زیادی به استنفورد داره و همونطور که میدونید! رشته های فنی و مهندسی اش خیلی خیلی معروفه.
10. www.khanacademy.org     
 یادگیری علوم پایه به طور کاملا رایگان در هر سطحی که هستید . شیمی, فیزیک, ریاضی و ....

اینها سایتهای موفق با بالای ده سال سابقه کاری هستند، که قطعا به استادها و یا علاقه مندان در رشته های مختلف کمک شایانی برای یادگیری می توانند بکنند به خصوصی که رایگان و آنلاین هستند، استادسلام با هدف بهترین نتیجه در زمینه تدریس خصوصی پایتون، تدریس خصوصی اتوکد، تدریس خصوصی عربی، تدریس خصوصی آیلتس، کلاس زبان، کلاس فتوشاپ، کلاس حسابداری و ... شما همیشه هست. اگر شما هم وب سایتهای خوبی را میشناسین که میشه ازش اطلاعات خوبی را در زمینه های مختلف آموخت برامون بنویسید تو نظرات 



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , کلاس حسابداری , کلاس فتوشاپ , کلاس آنلاین ,
:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

تدریس خصوصی عربی



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی عربی ,
:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 18 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

چهارشنبه کاری این هفنه: مصاحبه با استاد موسیقی

مگه میشه کسی رو تو دنیا پیدا کرد که به موسیقی علاقه نداشته باشه؟!

موسیقی همیشه برای انسان جزو علاقه‌مندی‌های درجه‌ی اول بوده و هست و این نوای سحرآمیز که از تکه‌چوبی ساده خیز برمیداره و به گوش جان او می­نشینه، سوداها و جوشش‌های بی‌نظیری رو در انسان به‌وجود میاره و باعث خلق شاهکارهایی میشه که گذر زمان و تغییر مکان و دگرگونی‌های سیاسی هم نمی‌تونه بر پیکرشون خدشه‌ای وارد کنه!

شما هم بی‌شک از طرفدارای موسیقی هستید، حالا در چه سبک و سیاقی، فرقی نمی‌کنه؛

مهم اینه شما هم در جرگه‌ی شیدایان موسیقی جای می‌گیرید!

شاید شما هم بارها خودتون رو در جایگاه مفاخر و نوابغ موسیقی تاریخ تصور کرده‌باشید و رویای خلق شاهکارهای بزرگ رو در سر پرورانده باشید؛

اگر شما هم جزو این افراد هستین و یا جزو افرادی هستید که میخاید رشته موسیقی را به عنوان رشته دانشگاهی خودتون انتخاب کنید و یا در کنار رشته تحصیلیتون تو کلاسهای تدریس خصوصی موسیقی شرکت کنید و نیاز به اطلاعاتی تو این حوزه دارید، خوندن مصاحبه‌ی امروز با استاد موسیقی بر شما واجبه!

سعی کردیم به یکسری از سؤالات اساسی همه‌ی طرفداران و دنبال‌کنندگان موسیقی پاسخ بدیم!

مصاحبه با آقای امیر تهرانی

سلام و روز بخیر استاد، خیلی ممنون از اینکه وقتتون رو در اختیار استادسلام قرار دادین؛

جناب آقای تهرانی اگر در ابتدا صحبتی هست بفرمایید که بریم سراغ سؤالاتمون.

عرض سلام به همه اساتید و هنرجویان عزیز؛ امیر تهرانی هستم متولد اسفند 63. آهنگساز، نوازنده، مدرس.

 

جناب آقای تهرانی از خودتون برای استاد سلامی ها بگید و اینکه چند سال هست که با استاد سلام همکاری دارید؟

من تقریبا ۴ سالی هست که با استاد سلام کار میکنم که البته یک سال اخیر همکاری من با استاد سلام مستمر و بیشتر بوده.

 

در مورد سازهای مختلف برامون بگین و اینکه ساز مورد علاقه‌تون چیه؟ و از چه سنی شروع کردید؟

ساز مورد علاقه من گیتار آکوستیک و الکتریک و پیانو هستش، تقریبا سوم دبستان بودم که کیبرد میزدم ولی به دلایلی کنار رفت و در ۱۶ سالگی شروع به نوازندگی و یادگیری گیتار کردم.

 

استاد اگه میشه بفرماید موسیقی تو زندگیتون چه جایگاهی داره؟ و بیشتر به‌عنوان شغل بهش نگاه می‌کنین یا تفریح؟

اوایل یه جور تفریح و یادگیری و لذت بردن بود، ولی کم کم تبدیل شد به همه زندگیم و عشق و علاقم.

 

آیا وقتی موسیقی رو به عنوان حرفه اصلی انتخاب می کردید با مخالفت خانواده روبرو شدید؟ برخی خانواده ها بر این باور هستند که بچه ها فقط باید برند دانشگاه و دکتر و مهندس بشند به نظر شما چه چیزی باعث میشه این عدم اطمینان به رشته های هنری بیشتر بشه؟

بله، شدیدا با مخالفت روبرو شدم . چون در غالب خانواده های ایرانی، هنر به عنوان یک تفریح تعریف شده و شغل های درآمدزا بیشتر به سمت مهندسی و پزشکی و کار آزاد بوده از قدیم. نگرانی اکثر اونا هم به خاطر مسایل مالی هست و البته بخشی هم به خاطر مسایل اعتقادی و مذهبی.

 

آقای تهرانی رشته دانشگاهیتون هم موسیقی بوده و به نظرتون "دانشگاه رفتن" تأثیری تو یادگیری سازهای موسیقی داره؟

من تو دانشگاه هم کامپیوتر خوندم هم موسیقی. چیزی که برای من معلوم شد اینه که تو دانشگاه های ایران هیچی یاد نمیدن و بیشتر سیلابهای آموزشی بسیار کهنه و ناکارآمده . باید خود هنرجو به دنبال یادگیری و تحقیق باشه و صرفا از دانشگاه به عنوان محیطی برای ارتباط با اساتید و هنرجویانی باشه که همفکر و هم هدف با او هستند تا بتونه ارتباطات خودش رو بیشتر کنه و پیشرفت کنه . در غیر اینصورت کلاس های آزاد نتیجه بهتری از دانشگاه خواهد داشت.

 

به نظرتون شرایط سنی خاصی وجود داره واسه شروع موسیقی. یا بهتر بگم یادگیری تو هر سنی یکسانه یا تو سنین مختلف میزان یادگیری متفاوته؟

یادگیری در همه سنین میتونه اتقاق بیفته . ولی در سنین کمتر چون مشغله فکری کمتر هست و ذهن آزادتر هست یادگیری با سرعت و دقت بیشتری اتفاق میفته.

 

به نظر شما امکان آموزش خصوصی موسیقی آنلاین و به صورت غیر حضوری و یا از طریق فیلم آموزشی هست و اگه جوابتون مثبته بازدهی این روش در برابر آموزش حضوری تقریبا به چه میزان هست؟

بهترین روش یادگیری به صورت حضوری هست ولی در شرایطی که دسترسی به استاد مورد نظر سخت هستش از روی ویدیوهای ضبط شده یا به صورت آنلاین میشه تا حد زیادی این خلا رو جبران کرد.

 

خیلیا معتقدن گیتار ساز سختیه و قبل از یادگیری اون باید با یه موسیقی ساده‌تر آشنایی داشته باشن، چقد به این جمله اعتقاد دارید ؟؟

یادگیری هر ساز و هر سبک از موسیقی سختی ها و راحتی ها و چالش های خودشو داره. نمیشه گفت این ساز از اون ساز سختتر یا راحتر است. فقط ممکنه بعضی از تکنیک ها رو زودتر و راحتتر یاد بگیریم و بعضی ها رو سخت تر و این مساله هم از فرد به فرد کاملا متفاوته.یعنی ممکنه یک تکنیک که برای من خیلی راحت هست برای شما خیلی سخت باشه و برعکس.

 

نظرتون در مورد اجرای موسیقی خیابانی ؟ اگه میشه خاطره‌ای از اجراهاتون تو این سالها را بفرماید؟    

اجرای خیابانی خیلی خوب و لذت بخشه برای لطافت بخشیدن به محیط پر سروصدای امروزی واقعا لازم هست . باید آزادی بیشتری به نوازنده ها داده بشه تا راحتتر در اماکن عمومی به اجرا بپردازند.

من هم اجرای خیابانی رو تجربه کردم . بعضی از رهگذرهایی که به خوانندگی علاقه دارند تا میکروفون میبینن میان و میخوان بخونن . صحنه های جالبی پیش میاد

:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , تدریس خصوصی موسیقی , آموزشگاه موسیقی ,
:: بازدید از این مطلب : 42

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

مرور داستان واقعی یک مهاجرت، از زبان یک استادسلامی!

تا حالا بارها و بارها، درمورد مهاجرت و دلایلش، گفتیم و نوشتیم و خوندیم و بحث کردیم؛

تو این مطلب نمی‌خوایم تکرار مکررات کنیم، بلکه می‌خوایم یه‌ مقدار موشکافانه‌تر مسئله رو بررسی کنیم و ببینیم آیا مدینه‌ی فاضله‌ای که از مقصد مهاجرتمون برای خودمون ساختیم، واقعاً همون‌قدر بی‌عیب و نقصه؟

می‌دونید چقدر از افرادی که به هر بهانه‌ای مهاجرت می‌کنن، بعد از چندوقت با سرشکستگی، ناامیدی بیشتر و افسردگی به کشورشون برمی‌گردن؟!

 

آیا انتخاب‌هایی که می‌کنیم عاقلانه‌س یا از روی احساسات تصمیم‌ می‌گیریم؟!

امروز قراره از تجربیات یکی از دوستان استادسلام بگیم، ایشون که مدتیه به هلند مهاجرت کردن، قراره از تجربیات و مشاهداتی که توی مدت حضورشون در کشور هلند داشتن برامون بگن؛

پیشنهاد می‌کنیم حتماً این مطلب رو دنبال کنید، علی الخصوص اگه شما یا یکی از اطرافیان‌تون قصد جدی برای مهاجرت داره، این متن می‌تونه خیلی کمک‌کننده باشه براتون!

با خانم فاطمه رمضانی، از همکارهای قدیمی استاد سلام که حدود 2سالی هست در هلند به‌سر میبرن، همراه میشیم.

 

با سلام خدمت همگی همراهان استادسلام، بنده در زمان اقامتم توی کشور هلند، یکسری مسائل و قوانین رو بررسی کردم و سعی می‌کنم شرایط این کشور رو از لحاظ قوانین شهروندی و نکاتی که ملزم به رعایتش هستید، تاحدودی ترسیم کنم.

 

همه می‌تونن حسابتو چک کنن! 

خب در ابتدا من به مسائل بانکی و قوانین دسترسی به حساب افراد میخوام یه اشاره‌‌ای داشته‌باشم؛

توی این کشور، اگر شما بخواید از شرکتی خدمات دریافت کنید و یا به طریقی کار شما به این شرکت مربوط بشه، مجبورید به این شرکت اجازه‌ی دسترسی به اطلاعات و همچنین کسر اتوماتیک از حسابتون رو بدید؛ 

مثلاً برای خرید بلیط قطار از یه شرکت حمل و نقل، اون شرکت دسترسی به حساب بانکی شما داره. 

 

بیمه‌نامه مثل آش کشک خاله‌س، بخوای نخوای پاته! 

نکته‌ی بعدی توی این کشور، الزام شهروندان به داشتن بیمه است؛ 

مبلغ این بیمه به‌صورت پایه، 97یورو هست که به‌طور اتوماتیک از حساب شما به‌صورت ماهیانه کم میشه و همچنین شرکت بیمه‌ مربوطه تا سقف 385یورو متعهد به پرداخت هزینه‌های درمانی شما میشه؛ 

شما می‌تونید با پرداخت پول بیشتر، این سقف رو تا 885یورو در ماه هم افزایش بدین. 

نکته‌ی مهمه بعدی اینه که شما علاوه‌بر بیمه، ملزم به داشتن پزشک خانوادگی هستید، 

هر شهروندی در هلند پزشک خانوادگی منحصربفردی داره که اگه براش مشکل و بیماری پیش بیاد اول باید به اون مراجعه کنه و درصورتیکه پزشکش تأیید کنه میتونه به متخصص یا آزمایشگاه و سایر امکانات پزشکی دسترسی داشته‌باشه؛ 

همچنین هزینه‌ی خدمات پزشکی مخصوصاً در ساعت‌های غیر اداری میتونه قابل توجه باشه؛ 

مثلاً هزینه ویزیت پزشک خانواده، تو روزهای کاری و تا ساعت 5بعدازظهر، 19یورو و در آخرهفته‌ها و بعد از ساعت 5، 175 یورو هست! 

همچنین هزینه مراجعه به اورژانس توی مواقع اضطراری 250یوروعه!

جالبه بدونید هزینه‌ی یک‌شب بستری‌شدن در بیمارستان، چیزی حدود 1000 تا 2000 یورو و همچنین استفاده از آمبولانس حدوداً 500یوروعه!

 

هر نفسی که می‌کشی، مالیات داره!

مورد بعدی که من میخوام بهش اشاره کنم، قوانین مالیاتیه؛ 

توی این کشور شما متناسب با درآمدتون، از 8.9 تا 51.95 درصد از حقوقتون رو باید مالیات بدین، 

علاوه براین، شما برای خریدکردن هم مالیات می‌پردازین؛ 

برای مثال شما برای خرید یه‌دونه خودکار 21درصد مالیات می‌پردازین! 

همچنین شهرداری‌ها هم از شما، به‌خاطر مصرف هوا، تولید زباله، تمیزکردن شهر و همچنین دورنگه داشتن آب از شهرهای در معرض آب‌گرفتگی(مثل رتردام)  هزینه‌هایی رو به‌صورت سالیانه دریافت می‌کنن! 

این هزینه، باتوجه به شهر سکونت شما و همچنین جمعیت خانه‌ی شما متغیر است؛ 

مثلاً در ماستریخت 400، در رتردام 500 و در خودا 1000 یورو به‌صورت سالیانه به‌ازای هرنفر مالیات از طرف شهرداری گرفته میشه. 

نکته‌ای که درمورد قوانین مالیاتی وجود داره اینه که، شما میتونید باتوجه به وضع درآمدیتون به مالیاتی که می‌پردازید اعتراض کنید و بخشی از اون رو(درصورتیکه اعتراضتون وارد باشه!) از دولت پس بگیرید! 

همچنین اگه شما از سگ نگه‌داری کنید، بابت نگهداری از سگتون باید مالیات پرداخت کنید! 

علتش هم اینه که سگ‌ها برای دفع ادرار و مدفوع به پیاده‌روی برده میشن و به‌همین دلیل شما توی پیاده‌روهای عمومی شاهد ادرار و مدفوع سگ هستین و شهرداری برای تمیز کردن این فضولات از شما مالیات میگیره. 

نکته‌ی مثبت مالیاتی برای تازه‌واردها اینه که درمورد افراد خارجی تازه‌وارد قانونی وجود داره که این افراد تا 5سال میتونن از 10درصد تخفیف مالیاتی برخوردار بشن! 

نکته‌ی قابل توجه اینه که شهروندان هلندی و مخصوصاً خارجی‌ها، شماره‌ی منحصربفردی دارن که توسط اون شناخته میشن و رفتارشون تحت نظارت قرار میگیره.

 

مشکلات مسکن، به قاره‌ی سبز هم سرایت کرده! 

درمورد وضعیت مسکونی شهروندان هلندی باید بگم که بیشتر آپارتمان‌های استیجاری در هلند متعلق به دولت یا برخی شرکت‌ها هستن که شما قبلاً به اونها اجازه‌ی دسترسی به حسابتون رو دادین و هرماه به‌صورت اتوماتیک اجاره‌بها و مبلغ شارژ عمومی ساختمون رو از حساب شما برداشت میکنن؛ 

برای مثال من برای هرماه مبلغ 885یورو اجاره به‌علاوه‌ی 66یورو هزینه‌ی شارژ رو بدون احتساب هزینه آب و برق و گاز و اینترنت و تلفن پرداخت می‌کنم. 

یک نکته‌ی دیگه در باب وضعیت مسکونی و منازل هلند، کمبود خانه در این کشوره؛ 

هلند به‌دلیل قرار گرفتن زیر سطح دریا، با مشکل کمبود زمین مواجهه و همچنین توی این کشور اغلب افراد تنها زندگی می‌کنن و به‌ندرت در این کشور شما شاهد حضور خانواده‌ها توی مکان‌های مختلف عمومی هستین، 

به‌همین دلیل هم هست که بیشتر افراد تمایل به نگهداری حیوانات خانگی دارن. 

برای زباله‌ها هم شما خودتون مسئولین تا زباله‌ی خودتون رو به زباله‌دان‌هایی که تعبیه شده ببرین و با استفاده از کارتی که دراختیارتون هست درب اونها رو باز کنین و زباله‌تون رو داخلش قرار بدین؛ 

با این ترفند، مقدار زباله‌ای که تولید میکنین کنترب میشه و متناسب با اون از شما هزینه دریافت میشه و همچنین اگه شما زباله‌تون رو تفکیک نکنید، هزینه‌ی بیشتری از شما گرفته میشه، پس بهتره که خودتون زباله‌تون رو تفکیک کنین!

 

با توجه به این نکاتی که گفتم میتونین دلیل تمیزی بیش از حد شهرها و حتی فضاهای عمومی آپارتمان‌ها رو تشخیص بدین، چون شما برای تمام اینها هزینه پرداخت میکنین و چه دوست داشته‌باشین چه نه، این هزینه‌ها روی دوش شما هست! 

به‌عبارت دیگه، مالیات اصلی‌ترین دلیل رونق و آبادی کشورهای پیشرفته‌ست! 

 

بهتره دوچرخه‌سواری حرفه‌ای بلد باشی! 

نکته‌ی مهمه دیگه علی‌الخصوص برای ما ایرانی‌ها وضعیت حمل و نقل این کشوره، 

توی این کشور شما برای استفاده از خودروی شخصی باید علاوه‌بر هزینه‌ی پارکینگ و بیمه و سوخت، مالیات هم پرداخت کنین! 

توی کشور‌های اروپایی و مخصوصاً هلند، افراد زیادی هستن که با دوچرخه تردد میکنن که هم آلایندگی نداره و هم هزینه‌های به مراتب کمتری براش پرداخت میکنن. 

 

به سازمان تفریحات خودگردان بپیوندید! 

درمورد تفریحات و روحیات هلندی‌ها باید بگم که توی این کشور مردم به‌صورت خودجوش، درکنار همدیگه مراسمات و کارناوال‌هایی رو ترتیب میدن و به خوش‌گذرونی می‌پردازن، مثلاً جشنواره‌ی گلها که هزاران نفر از جاهای مختلف دنیا برای تماشای اون به هلند میان! 

 

چقدر انعطاف فرهنگی داری؟! 

نکته‌ی فرهنگی که میتونه برای ما حائز اهمیت باشه اینه که در هلند هم مثل خیلی از کشورهای غربی، ازدواج رسمی خیلی کم دیده میشه و افراد ترجیح میدن به‌صورت رسمی باهم ازدواج نکنن و به‌عنوان پارتنر و دوست باهم زندگی کنن و شاید همین باعث شده که آمار طلاق توی این کشور خیلی پایین باشه. 

 

تعطیلات برای استراحته، کار تعطیل! 

یکی از قوانین سختگیرانه در خصوص کار و کسب اینه که مغازه‌دارها بین ساعت 9صبح تا 6بعدازظهر فعالیت کنن و روزهای یکشنبه هم شما حق کارکردن ندارین مگر برای یکسری مشاغل خاص که اونها هم باید برای کارکردن توی این روزها مجوز بگیرن! 

 

عدالت علوی رو اینجا میشه لمس کرد! 

و به‌عنوان حرف آخر میخوام به این مورد اشاره کنم که باوجود قوانین سختگیرانه‌ی مالی، دولت از اقشار ضعیف جامعه حمایت قابل تحسینی به‌عمل میاره؛ 

به‌طوریکه باتوجه به وضع درآمد شما، به شما اجازه داده میشه که خونه‌ای متناسب با درآمدتون اجاره کنین و اجازه‌ی اجاره‌ی هر خونه‌ای به هرکسی داده نمیشه؛ 

همچنین اگر درآمد شما کمتر از حد نرمال باشه، میتونین از دولت مساعده بگیرین و از قوانین بازگشت مالیات و بیمه بهره‌مند بشین! 

 

امیدواریم که شما از خوندن صحبت‌های این دوست عزیز استادسلامی‌مون نگاهی کلی از وضعیت کشور هلند که قابل تعمیم به خیلی از کشورهای غربی و اروپایی دیگه هست، به‌دست آورده‌باشین. 

نکته‌ای که توی صحبت‌های ایشون مشهوده، وجود قوانین سفت و سخت و همچنین هزینه‌های قابل توجه مالیاتی و شهروندی زندگی کردن در کشورهای متمدنه، 

اینکه ما امروز شاهد شهرهای مدرن و تمیز و منظمی هستیم، نتیجه‌ی این قوانین و پایبندی و رعایتشون توسط شهروندانه. 

نکته‌ی دیگه اینه که شما باتوجه به این صحبت‌ها، برای فراهم کردن شرایط زندگی در این کشورها باید خیلی جدی باشین و تلاش کنین و فعالیت‌های زیادی انجام بدین، 

چیزی که مسلمه اینه که باوجود اینهمه قانون سفت و سخت، شما باید مهارت‌ و انعطاف بالایی داشته‌باشین و بتونین خودتون رو به‌سرعت با شرایط جدیدتون وفق بدین و همچنین باید بدونین برای رسیدن به موفقیت باید تلاش خیلی زیادی انجام بدین! 

 

پس اگر در آستانه‌ی مهاجرت هستین یا به مهاجرت فکر می‌کنین، یادتون باشه که هزینه‌های زیادی باید برای رسیدن به مدینه‌ی فاضله‌تون بپردازین و اگه انگیزه‌ی شما از مهاجرت، فرار از شرایط فعلی‌تون، تعارض با قوانین یا تنبلی و بی‌حوصلگیه، مهاجرت نمیتونه گزینه‌ی مناسبی برای شما باشه!

 

با همه‌ی این‌ها، اگه مصمم هستید برای رفتن، باید خیلی جدی شروع کنید به تلاش‌کردن؛

اولین قدم (نیاز به گفتن نداره البته) یادگرفتن زبانه؛

مهم نیست شما می‌خواید به کدوم کشور مهاجرت کنین،

هرجای دنیا که باشین زبان انگلیسی به کارتون میاد!

بعد از زبان انگلیسی، بسته به مقصدی که دارین، باید زبان اون کشور رو یاد بگیرین؛

فرانسوی، اسپانیایی، ایتالیایی، اسپانیولی، ترکی استانبولی، پرتغالی و...

هرکدوم رو که بخواین یاد بگیرین، میتونین از طریق استادسلام، با شرایط دلخواهتون، آنلاین یا خصوصی، تو کمترین زمان و با صرف کمترین هزینه به هدفتون برسین؛

با چنتا کلیک ساده، استاد موردنظرتون رو پیدا کنین و شروع کنین برای هدف‌هاتون بجنگین!

 

یادتون نره، مهاجرت پایان کار نیست، یه شروع جدیده!



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , تدریس خصوصی زبان انگلیسی , تدریس خصوصی زبان ترکی استانبولی ,
:: بازدید از این مطلب : 51
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

چقدر با انگیزه هستید؟

افراد با انگیزه افرادی هستند که در حال حرکت برای رسیدن به قله زندگیشون هستند. این افراد مورد اعتماد بقیه بوده و به توانایی های خودشون اعتماد دارند. رویاهای بی حد و مرز و تمایل به ایجاد یک زندگی رضایت بخش دارند. اگر در زندگی به دنبال رویاهات هستی این نشون میده که قطعا زندگی پویا و زنده ای داری و اگر هنوز ترس از حرکت به سمت رویاهاتو داری شجاعت به خرج بده و به دنبال رویاهات برو...

ویژگی های افراد با انگیزه

اگر این ویژگی ها را دارید میتونید خود را یک فرد با انگیزه بدونید:

  • داشتن انگیزه دورنی بالا

افراد با انگیزه بالا دارای یک تمایل ذاتی ویک  نیرویی درونی هستند که آن ها را به سمت یک ماجراجویی جدید هدایت می کنه.  این افراد خود را برای یادگیری و کشف چیزهای جدید به چالش می کشند.

  • فروتن بودن

اگر اشتباهی از آن ها سر بزند عذرخواهی می کنند و اشتباهات خود را قبول می کنند.

  • حرکت صعودی

به جای اینکه بر کارهایی که در آن شکست خوردند و ناموفق بودند تمرکز کنند بر کارهایی که در حال انجام آن هستند و بر موفقیت هاشون متمرکز هستند. بر خلاف خیلی از ما که دائما به فکر گذشته و شکست ها هستیم!

انگیزش

  • حرکت به سمت منطقه نا امن

این افراد عمدتا به دنبال انجام کارهایی هستند که آن ها را از منطقه امنشون بیرون بیاره و از انجام کارها به شیوه راحت خودداری می کنند خیلی ساده میشه گفت سرشون برای دردسر و کارهای  پرچالش درد میکنه.

  • یادگیری بی پایان

آن ها بسیار مطالعه می کنند و به دنبال یادگیری و دیدن چیزهای جدید هستند. و معتقدند که باید همیشه به دنبال یادگیری باشند.

  • میدونند که از این دنیا چی میخواند

یک چشم انداز روشنی در زندگی دارند و با عقلانیت میدونند که از چه چیزهایی باید اجتناب کنند. شعار اونها در زندگی اینه:

" هرگز نگو، هرگز" و "همه چیز ممکن است".

انگیزش

  • هرگز دیگران را سرزنش نمی کنند

دیگران را به خاطر اشتباهاتشان سرزنش نمی کنند. اونها به این اصل ایمان دارند که هرکس در نهایت مسئول کاری که انجام میده است و نه فرد دیگر، پس نباید دیگران را سرزنش کرد چون آن ها مسئول کارهای خودشون هستند!

  • با انگیزه هایشان خود را محاصره کرده اند

دوستان آن ها افرادی هستند که قابل اعتماد، مثبت اندیش، پشتیبان و کسانی که بهترین ها را به ارمغان میاورند. میدانند که برای اینکه با انگیزه بمانند باید زمانی را به خودشون اختصاص بدند و همچنین با افرادی دوستی کنند که به آن ها انگیزه میدند.

منبع خبر: inc.com

استاد سلام در کنار شماست.

مرجع تدریس خصوصی زبان انگلیسی، کلاس زبان استانبولی، کلاس زبان فرانسه، تدریس خصوصی زیست 



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , تدریس خصوصی زیست , تدریس خصوصی زیست شناسی ,
:: بازدید از این مطلب : 42
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

ترکیه و ایرانیان ترکیه؟!

یکی از کشورهایی که ایرانیها تو سالهای اخیر برای سرمایه گذاری، گردشگری، ادامه تحصیل، کار، مهاجرت و حتی اقامت انتخاب کردن کشور ترکیه هست که در همسایگی با ایران قرار داره و شاید همین نزدیکی و مجاورت با ایران دلیل مهمی برای افزایش سفر به ترکیه باشه. در واقع ایران یکی از پنج کشوریه که بیشترین تعداد مسافر به ترکیه را داره؛ به جز ایرانیها، کشورهایی مثل عراق، عربستان، روسیه و امارات هم این کشور را برای مهاجرت و اقامت انتخاب کردن؛ به طوری که میانگین ورود افراد گردشگر و توریست به این کشور به حدود 40 میلیون نفر در سال رسیده و همین امر باعث شده که گردشگری مهمترین منبع اقتصادی مردم ترکیه باشه و ترکیه سالیانه سود و گردش مالی زیادی از این طریق به دست بیاره. در صورتی که منبع اصلی اقتصادی این کشور کشاورزی بوده و 35 در صد از از افراد این کشور به کار کشاورزی مشغولند.

چه تعداد خونه توسط ایرانیها در ترکیه خریداری شده؟!

بر اساس گزارش اعلام شده از مرکز آمار ترکیه، بیشترین تعداد واحدهای مسکونی در ترکیه که به اتباع خارجی فروخته شده به ترتیب مربوط به شهر استانبول و سپس شهرهای آنتالیا و بورساست که عراقی‌ها با خرید یک هزار و ۹۸۷ واحد مسکونی در این کشور در صدر لیست شهروندان کشور‌هایی قرار دارن که در ترکیه اقدام به خرید خونه کردن و پس از عراق و عربستان، ایران در رتبه سوم این لیسته. تعداد واحدهایی که در هشت ماه اول سال جاری میلادی توسط ایرانیها در ترکیه خریداری شده 1659 واحده که نسبت به سال گذشته چهار برابر شده؛ یعنی در هشت ماه اول سال گذشته (2017)، ایرانیها حدود 424 خانه در ترکیه خریداری کرده بودن.

ایرانی‌ها در ترکیه بیشتر مشغول چه‌کاری هستند؟!

گزارشهای مرکز آمار ترکیه همچنین نشون دهنده اینه که ثبت شرکت هم تو این کشور افزایش داشته و تنها بیش از 150 شرکت ایرانی در شهرهای ازمیر، آنکارا، آنتالیا، مرسین ثبت شده؛ حتی تعداد صنعتگران ایرانی نیز در حال افزایشه و دلیلش هم بیشتر میتونه این امر باشه که این افراد با تاسیس شرکت راحت تر میتونن کالاها و خدمات خودشون را از طریق شرکتهای وابسته به ترکیه یا کشورهای اروپایی وارد کنن. همچنین با افزایش تعداد ایرانیهای مقیم استانبول، تعدا رستورانها و کافه های ایرانی در نقاط مختلف استانبول به ویژه منطقه بیلیک دوزو در بخش اروپایی بیشتر شده و ایرانیها علاوه بر کسب و کارهای کوچک و بزرگ، در عرصه های هنری، سلامت و بهداشتی، خدماتی، تجاری و غیره فعالیت میکنن. مشاغلی همانند سرمایه گذاری، آرایشگری، تدریس زبان، هتلداری، مهمانداری از جمله مشاغلیه که برای مهاجرا درآمد خوبی داره. از طرفی سرمایه گذاری ترکیه هم در ایران افزایش یافته و پیش بینی شده رابطه دو کشور رو به روز بیشتر میشه به طوری که بیشترین حجم صادرات و واردات ایران با ترکیه انجام میشه.

آیا یادگیری زبان ترکی استانبولی برای ایرانیها ضرورت داره؟!
در کنار تمام محسنات کشور ترکیه، مشکلات زیادی برای سفر به این کشور وجود داره؛ همانند بالا رفتن نوسانات ارز و بی ثباتی اقتصادی در کشور، بالا بودن هزینه مواد غذایی، هزینه های درمانی و هزینه دانشگاهی و... . یکی از مهمترین مشکلاتی که ممکنه برای مسافران خارجی و به خصوص کسانی که به زبان انگلیسی صحبت میکنن پیش بیاد اینه که اکثر مردم ترکیه نمیتونن به زبان انگلیسی صحبت کنن؛ بنابراین برای سهولت در برقراری ارتباط با افراد این کشور _ چه در امر تحصیل، گردشگری، اشتغال، مهاجرت، سرمایه گذاری _ یادگیری زبان ترکی استانبولی امری مهم و ضروریست و نسبت افراد متقاضی برای  ترکی استانبولی نسبت به متقاضیان سایر زبان ها بیشتر است و این تعداد رو به افزایش است. بنابراین اگه شما هم قصد سفر به کشور ترکیه را دارید برای سفر به کشور ترکیه باید ترکی استانبولی بلد باشید تا بتونید با مردم ترکیه راحت‌تر ارتباط برقرار کنید.
اما طولانی بودن دوره های آموزشی و بالا بودن هزینه تدریس خصوصی زبان ترکی استانبولی یکی از مشکلاتیه که سر راه شما قرار داره؛
همچنین امکان داره کلاسهای آموزشی و تدریس خصوصی ترکی استانبولی در بعضی مناطق برگزار نشه و یا به ندرت برگزار بشه و شما مجبور باشین مسافت زیادی را تا محل برگزاری کلاس زبان ترکی استانبولی طی کنید یا مشکلات عدیده‌ی دیگه‌ای از جمله کمبود وقت و ترافیک و چه و چه و چه که هرکدام به‌نوبه‌ی‌ خود باعث از بین رفتن انگیزه و امید شما میشه؛
اینجاست که شما به استاد سلام نیاز پیدا می‌کنید!
استاد سلام با برقراری کلاسهای تدریس خصوصی ترکی استانبولی آنلاین، هم مشکل مسافت را حل کرده و هم به‌علت برگزاری کلاس‌ها به‌صورت خصوصی، مشکل طولانی بودن دوره های آموزشی زبان ترکی استانبولی را تا حد ممکن کمرنگ کرده‌است.



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی زبان ترکی استانبولی , تدریس خصوصی ترکی استانبولی , کلاس زبان ترکی استانبولی ,
:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

یادگیری مبتنی بر مغز

آیا تابه‌حال برای شما نیز این سؤال پیش‌آمده که چطور مغز ما فرایند یادگیری را انجام می‌دهد؟ و چطور حتی پس از سالها بازهم با کوچک‌ترین اشاره، بعضی مطالب و آموزش‌ها برای ما مرور و یادآوری می‌شود یا چرا یادآوری بعضی مطالب خیلی مشکل و حتی غیرممکن است؟

فرض کنید شما به پیانوعلاقه دارید. در ابتدا نمی‌توانید پیانو بنوازید. شروع به تمرین می‌کنید، اوایل تمرین، کار بسیار کند پیش می‌رود. ناگزیر هستید تک‌تک دکمه های پیانو را پیدا کنید و با نتی که مقابل شماست مطابقت دهید و بعد دکمه را بفشارید. نتیجه نیز چیزی نیست جز یک سری صداهای نه چندان دلچسب! مدام که تمرین می کنید، اتفاقاتی در مغز شما می افتد. مغز به‌موازات تمرینات شما، در حال تغییراتی در مدارهایش هست و هر بار سلول‌های بیشتری را به این کار اختصاص می‌دهد. مدارهای مربوط به نواختن پیانو شکل می‌گیرد و تعداد بیشتری از سلول‌های مغز برای این کار به خدمت گرفته می‌شوند و شما بالاخره بعد از مدتی، بدون اینکه حتی به پیانو نگاه کنید، آن را هنرمندانه می‌نوازید و این هنر برای همیشه در مغز شما بایگانی می‌شود؛ حال فرض کنید شما چند سال پیانو نزنید یا مدتی حتی دوچرخه‌سواری و رانندگی نکنید، به جرأت می‌توان گفت بعد از چندین سال وقتی اراده کنید شما به‌راحتی می‌توانید رانندگی کنید و یا ساز مور علاقه‌تان را بزنید؛ در واقع مهارت‌های موردنیاز برای انجام هریک از این فعالیت‌ها در مغز ما ذخیره می‌شود و با کوچک‌ترین تلنگری یادآوری و مرور می شود. به عبارت ساده‌تر بهترین کاری که مغز انجام می‌دهد یادگیری و ذخیره اطلاعات و بازیابی اطلاعات در زمان‌های مناسب است؛ بنابراین اگر فرایند یادگیری یک موضوع (مانند تدریس خصوصی زبان خارجی ، موسیقی، تدریس خصوصی فیزیک، آشپزی و هر چیز دیگر) به آرامی پیش می‌رود، نگران نباشید و هرگز تصور نکنید که در آن موضوع ناتوان هستید. شاید مغزتان، تمرین بیشتری از شما می‌خواهد تا مدارهایش را تغییر دهد و سلول‌های لازم را به آن موضوع اختصاص دهد؛ به خودتان اتهام ناتوانی نزنید. سلول‌های مغز، تابعی از تمرینات و اراده ما هستند تا بر اساس آن، مدارها و ارتباطات جدید بین خود بسازند و به تصمیم ما جامه عمل بپوشانند.

.

راست مغز هستید یا چپ مغز؟

مغز انسان به دو نیمکره راست و چپ تقسیم شده است. اگرچه این دو نیمکره از لحاظ اندازه برابر هستند ولی عملکرد مشابهی انجام نمی‌دهند. در دهه‌های پیشین دانشمندان معتقد بودند وقتی یک سمت مغز ما کار می‌کند بخش دیگر غیر فعال است. در حالی که این باور درست نبود؛ واقعیت این است که هر دو نیمکره مغز انسان در هر لحظه، فعال است و البته برخی مواقع، یک بخش فعال‌تر از دیگری می‌شود. برخی دانشمندان نیز معتقد بودند چون توانایی حرف زدن انسان توسط نیمکره چپ او کنترل می‌شود، سمت چپ مغز، نیمکره اصلی و نیمکره راست، نیمکره فرعی است؛ اما تحقیقات "راجر ولکات اسپری" این باور را بر انداخت. راجرز به این نتیجه رسید که سمت چپ مغز تمایل به کنترل بسیاری از جنبه‌های زبان و منطق دارد، در حالی که سمت راست تمایل دارد اطلاعات فضایی و درک بصری را مدیریت کند.

جهت درک بهتر مطالب در اینجا لازم است نکاتی را در مورد این دو نیمکره بدانید:

_ سمت چپ مغز، کارهایی را انجام می‌دهد که باید با منطق، مانند علوم و ریاضیات انجام شود و نیمکره سمت راست کارهایی را انجام می‌دهد که با خلاقیت و هنر مرتبط هستند. به‌طور خلاصه، نیمکره چپ بخش زبان، منطق، استدلال، محاسبه، تفکر تحلیلی را بر عهده دارد و نیمکره راست، بخش ابراز احساسات، خلاقیت، تشخیص چهره، موسیقی، رنگ، تصاویر، بینش و حالات غیرکلامی را کنترل می‌کند. نیمکره چپ در تحلیل اطلاعات مهارت دارد و نیمکره راست در ترکیب آنها.

_ نیمکره چپ، خطی عمل می‌کند و نیمکره راست، غیرخطی. به بیان ساده‌تر، نیمکره چپ، مسائل را بر اساس روابط علّی و معلولی و ریز به ریز به ترتیب بررسی می‌کند یا یک مسئله ریاضی را بر اساس داده‌ها، فرموله می‌کند و در مسیر آن فرمول، قدم به قدم به حل آن نزدیک‌تر می‌شود؛ اما نیمکره راست، کلی نگر است و مفهوم را در نظر می‌گیرد. مثلاً برای تشخیص چهره یک فرد، نیازی نیست که بر اساس فرمول خاصی از فرق سر تا چانه او یکی پس از دیگری بررسی و سپس به هم متصل شوند و نهایتاً شخص شناسایی شود. نیمکره راست، به‌سرعت و با قابلیت کل‌نگری که دارد، در کسری از ثانیه، چهره را شناسایی می‌کند. حال شما تصور کنید که نیمکره چپ عهده‌دار تشخیص چهره‌ها می‌شد، چه دردسرهایی که پیش نمی‌آمد!

_ هر نیمکره، بخش مخالف خود را در بدن اداره می‌کند. سمت چپ مغز مسئول کنترل سمت راست بدن است از سوی دیگر، نیمکره راست مغز، فعالیت‌های سمت چپ بدن را هماهنگ می‌کند. شاید به همین دلیل هست که وقتی سمت چپ مغز آسیب می‌بیند، احتمال اینکه بر قسمت راست بدن نیز تأثیر بگذارد زیاد است. اگر شما با پای راست به توپ ضربه بزنید، در واقع این فرایند را نیمکره چپتان اداره کرده است. وقتی متنی را به فارسی می‌خوانید، سر و چشمتان از راست به چپ در حرکت است. چون به سمت چپ حرکت می‌کنید، نیمکره راست مغزتان به کار گرفته می‌شود و وقتی انگلیسی می‌خوانید، نیمکره چپتان فعال‌تر می‌شود. شاید یکی از علت‌هایی که یادگیری زبان انگلیسی برای یک فارسی‌زبان سخت‌تر از یک فرانسوی زبان است _ به‌جز مسائل زبان‌شناسی مانند نزدیکی لغات _ این باشد که فرد فارسی‌زبان ناگزیر است عادت مغزی خوانش را از نیمکره راست به نیمکره چپ انتقال کند، ولی سایر زبان‌ها از نظر جهت نوشتاری مانند هم هستند.

 امروزه دانشمندان علوم اعصاب معتقد هستند که دو نیمکره مغز برای انجام انواع مختلف فعالیت‌ها از طریق کولون کولوسوم همکاری می‌کنند. در تحقیقی که توسط محققان دانشگاه یوتا انجام شد، ۱۰۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان انتخاب و مغز آنها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت تا مشخص شود که آیا واقعا آنها از یک طرف مغز بیشتر از طرف دیگرش استفاده می‌کنند؟ نتیجه پژوهش نشان داد در حالی که فعالیت یک سمت مغز در بعضی مواقع بحرانی گاهی بالاتر بود، ولی به‌طور کلی مداخله هر دو طرف مغز عمدتا در فعالیت‌هایشان برابر بودند؛ بنابراین دو نیمکره به یک اندازه مهم هستند و هر کدام از آنها وظایفی دارند که در تعامل با یکدیگر انجامش می‌دهند؛ مانند سایر اعضای بدن که در هماهنگی کامل با یکدیگرند.

یادگیری مغز محور چیست؟

دنیای یادگیری در حال تغییر و پیشرفت است و یکی از مهم‌ترین و برجسته‌ترین پارادایم‌ها، نظریه یادگیری مبتنی بر مغز است؛ تئوری یادگیری بر مبنای ساختار و کارکرد مغز بنا شده است. سؤال این است که چگونه مغز انسان ممکن است به یادگیری و آموزش کمک کند؟ اکتشافات محققان مؤسسه گلادستون نشان می‌دهد که یک نوع خاص از نورون‌ها باعث بهبود کارایی در یادگیری می‌شود و تا زمانی که این نورون‌ها در مغز عمل فرایندهای نرمال و عادی خود را به‌درستی دنبال نمایند، یادگیری اتفاق می‌افتد و از آنجایی که مغز انسان به‌طور مداوم خواستار یادگیری است، نورون‌ها پیوسته در حال اسکن و پردازش اطلاعات هستند. وقتی که نورون‌ها به‌صورت مکرر با همدیگر در حال ارتباط باشند، یک شبکه نورونی تشکیل می‌گردد و یک الگو تکرار می‌شود و دقیقاً وقتی چنین اتفاقی می‌افتد و فعالیتی را تکرار می‌کنیم یادگیری صورت می‌گیرد، مانند کسی که با تکرار و تمرین توانست پیانو بنوازد.

مثالی برای یادگیری مغز محور

تحقیقات نشان می‌دهد که استرس یکی از مهم‌ترین عوامل خلاقیت، حافظه، رفتار، یادگیری و پیشرفت است. معلمانی که عمداً عوامل استرس را ایجاد می‌کنند _ استرس را به‌صورت هدفمند کاهش یا افزایش می‌دهند_ در کلاس، احتمالاً محیط مثبت کلاس را آزمایش می‌کنند و به نتیجه موردنظر که ارتقاء دانش‌آموز است، دست می‌یابند. از طرفی راه‌های زیادی برای کاهش استرس در کلاس وجود دارد. به‌عنوان مثال: تلفیق ورزش‌های کششی، ادغام زنگ تفریح، تدریس خصوصی مهارت‌های یادداشت‌برداری و استفاده از تربیت بدنی...

وظیفه معلم در یادگیری مغز محور در آموزش

تئوری یادگیری مغز محور، جامع‌ترین رویکرد آموزشی است که بر اساس تحقیقات علوم عصبی ایجاد شده است. تأکید اصلی این تئوری این است که به‌طور طبیعی مغز چگونه به یادگیری کمک می‌کند؟ بر همین اساس امروز در عرصه آموزش از روش هایی برای تدریس استفاده می‌شود که معلمها بتوانند یادگیری را به سطح رشد واقعی هر فرد متناسب با استعداد، علاقه و هیجانات هر دانش‌آموز برسانند. در حالی که در مدارس سنتی _ که بعضاً در بسیاری مناطق هنوز هم وجود دارند_ اغلب از طریق مأیوس کردن، نادیده گرفتن و سرکوب نمودن استعدادها و علایق دانش‌آموز، فرایندهای طبیعی یادگیری را دچار اختلال و مشکل می‌کردند.

_ وظیفه معلم این است که از راهکارها، ابزار و فنون گوناگون برای فعال کردن مغز دانش‌آموز کمک بگیرد. یک مثال یا یک راهکار به‌تنهایی پاسخ گوی فعال‌سازی مغز نیست. در تمامی سالهای زندگی از لحظه تولد تا مرگ، مغز انسان تحت تأثیر هورمون‌هایی است که در بدن ترشح می‌شود. تأثیر همین هورمون‌ها باعث می‌شود تا هر فردی رفتارهای متفاوتی در شرایط مختلف داشته باشد. گاهی اوقات کم و زیاد این هورمون‌ها اختلالات رفتاری به وجود می‌آورد. شاید شما هم تاکنون افراد زیادی را به‌خصوص در مدرسه دیده باشید که به اصلاح کندذهن باشند یا اختلالات یادگیری داشته باشد حتی دانش‌آموزانی که یادگیری در آنها کندتر از بقیه هست نیز با بهبود کلاس روش تدریس معلم، افزایش درک مطالب امری بدیهی است. در صورت شناخت و درمان این‌گونه افراد، معلم‌ها می‌توانند با توجه به شرایط این دانش آموزان و شناسایی نقاط قوت، استعداد و علاقه و مدیریت استرس در آنها و تکرار و تمرین زیاد به موفقیت و بهبود یادگیری آنها کمک کنند. تدریس خوب و اثربخش، تدریسی است که بتواند تجربه‌های یادگیرنده را هماهنگ سازد و از این طریق بخش‌های مختلف را به فعالیت وادارد.

_ یادگیری مستلزم درگیر شدن فیزیولوژیک مغز است. فشار روانی و ترس به‌گونه‌ای متفاوت از صلح و آرامش یا چالش و خستگی، بر مغز اثر می‌گذارد. وظیفه‌ی معلم این است که با آگاهی از میزان استراحت و تغذیه، روش تدریس مناسبی را برای یاددهی و یادگیری انتخاب و با مدیریتی مناسب مطالب درسی را به دانش آموزان عرضه کند.

_ جستجوی معنا، فطری است. مغز در عین حال که موارد آشنا را ثبت می‌کند، به‌صورت همزمان برای پاسخ به محرک‌های جدید هم می‌کوشد. برای یادگیری باید محیطی ملموس آشنا و پایدار، تدارک دیده شود. همچنین باید زمینه‌ای را به وجود آورد تا در آن یادگیرندگان حس کنجکاوی و اشتیاق به نوجویی و اکتشاف و میل به مبارزه با مشکلات را در خود تقویت کنند. از این‌رو درس‌ها باید معنادار و مهیج باشند و به یادگیرندگان در انتخاب‌هایش آزادی عمل بدهند.

بنابراین در یادگیری مغز محور در سیستم آموزشی، دستگاه مغز وارد مقوله یادگیری می‌شود. این نوع آموزش که بر چگونگی کارکرد مغز است، دانش‌آموز محور است. نکته‌ی درخور توجه این است که در محیط زندگی یک فرد اگر شرایط رشد و تربیت و آموزش و امکانات کافی نباشد چه بسا حتی شناخت مغز کمتر کمکی به آن فرد نمی‌تواند بکند؛ بنابراین یکی از مهمترین وظایف معلم، شناسایی استعداد دانش‌آموز و ارتقا اوست.

استاد سلام مرجع تخصصی تدریس خصوصی، تدریس خصوصی زبان , تدریس خصوصی فیزیک , کلاس روش تدریس , تدریس خصوصی پیانو و ..... آرزوی موفقیت برای تمامی دانش آموزان دارد.



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , تدریس خصوصی فیزیک , تدریس خصوصی زبان , کلاس روش تدریس ,
:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

4مهارت مورد نیاز برای ورود دانش آموزان به بازار کار در آینده

با گذشت زمان، همه ی ما نیازمند به روز رسانی مهارت هامون هستیم تا آینده علم و دانش را بیشتر به چالش بکشیم. ما نیاز داریم که فراتر از مرزهای علم و دانش پیش بریم و خود را برای حرکت کردن به سوی آینده آماده کنیم.
" میان آن چیزی که شما یاد می گیرید و آنچه واقعا به یادگیری آن نیاز دارید تفاوت فاحشی وجود دارد"

این عبارتی است که از سوی "انجمن اقتصاد جهانی" ارائه شده که کاملا قابل تامله. در کشور ما این اتفاق بسیار به چشم می خوره که خیلی از دانش آموزان وارد دانشگاه می شند و از رشته هایی فارغ التحصیل میشند که شاید به آن اصلا نیازی هم نداشته باشند!

در این مطلب قصد داریم قدری شما را برای آینده آماده کنیم.این مهارت ها به دانش آموزان کمک میکنه که حداقل قدری جلوتر از زمان پیش برند و در بازار کار موفق تر باشند.

"چشم اندازهایی نوین برای آموزش" 

  • تقویت مهارت ارتباط با ماشین

شکی نیست که در عصر حاضرفراتر از واقعیت مجازی ((Virtual Reality و هوش مصنوعی (Artificial Intelligence ) رفته ایم. شما می توانید که در مورد هوش مصنوعی از برگزار کنندگان دوره های هوش مصنوعی کمک بگیرید  و تدریس خصوصی هوش مصنوعی را در برنامه های آموزشی قرار بدید. هوش مصنوعی یک راه شگفت انگیز برای ترغیب دانش آموزان برای  پیشرفت همزمان با تکنولوژی است.

همچنین سعی کنید با نمایش فیلم ها و اخبار و پیشرفت ها در حوزه هوش مصنوعی علاقه مندی دانش آموزان را به سمت هوش مصنوعی و به اصلاح ارتباط با ماشین افزایش دهید.

هوش مصنوعی

  • تقویت روابط میان فردی

همانطور که تلاش برای یادگیری حوزه ماشین و هوش مصنوعی بسیار مهم است، توجه به ارتباطات میان فردی دانش آموزان نیز بسیار مهم است. هوش عاطفی (Emotional intelligence) یک دارایی بسیار مهم محسوب چه برای دانش آموزان چه برای افراد بزرگسال. در زمینه آموزش های مرتبط با هوش عاطفی، به تقویت خود آگاهی ,مهارت های بین فردی خوب ,توانایی برخورد با احساسات( مثبت و منفی ) و بسیاری موارد دیگر پرداخته میشه.

هنگامی که ما با انسان سر و کار داریم قطعا به مهارت هایی نیاز پیدا می کنیم. "یادگیری اجتماعی" و "یادگیری عاطفی" امروزه موضوع بسیار پرطرفداریه. تصور کنیداگر ارتباط بین دانشجو یا دانش آموز با معلمان و استاید روابطی مثبت و بر مبنای هوش عاطفی باشه، سبب بهبود روابط میان آن ها میشه واینکه نظرات بهتر شنیده میشه و توجه بیشتری به ایده های آن ها خواهد شد.

 

  • حرکت به سوی دنیای داده محور

شکی نیست که یادگیری ماشین و هوش مصنوعی، جهان را در اختیار خود داده اند از سویی دیگر، فراوانی داده ها و پدید آمدن علم داده و همچنین مفهومی به نام کلان داده یا  big data نیاز به تحلیل‌گران و دانشمندان داده به چشم می خورد. زیرا این یک انفجار اطلاعاتیه که ممکنه دانش سنتی را دچار زوال کنه. یک مثال ساده برای درک راحت تر مفهوم کلان داده: 

همه ما از شبکه های اجتماعی مثل تلگرام، اینستاگرام، فیسبوک، لینکداین و ... استفاده می کینم. هر روز کلی داده توسط هر کدوم از ما بر روی مرکز داده های این شبکه ها تولید میشه حالا این تعداد داده را برای کل افرادی که روزانه به این شبکه ها سر میزنند در نظر بگیرید. قطعا ذهن ما نمیتونه میزان این داده ها را پردازش کنه. این حجم از داده ها یعنی همان کلان داده که خیلی این داده ها ارزشمند هستند. 

کلان داده

  • تقویت تفکر شناختی

برای اینکه دانش آموزان بتونند توانایی تفکر و حل مسئله را یاد بگیرند، باید معلمان آن ها را تشویق به تحلیل اطلاعات از زوایا و ابعاد گوناگون کنند. معلمان همچنین می‌تونند در مورد موضوعی مشخص بحث کنند، از دانش آموزان بخواهند تا یک فرآیند را در نظر بگیرند یا موضوعی را برای کلاس توضیح بدند یا از آنها بخواهند که در خصوص جوانب مثبت و منفی ایده ای خاص بنویسند. داشتن تفکر انتقادی برای تقویت توانایی های دانش آموزان خیلی مهمه.

4 مهارتی که با هم مروز کردیم این امکان را برای دانش آموزانتان فراهم میکنند تا در جهت موفقیت تحصیلی وحرفه ای برای حوزه ای که  در آینده نزدیک انتخاب خواهند کرد پیش برند.

اگر برای تدریس خصوصی هوش مصنوعی، تدریس خصوصی داده کاوی نیاز به معلم خصوصی دارید حتما سری به وب سایت استاد سلام بزنید 



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , معلم خصوصی , تدریس خصوصی هوش مصنوعی ,
:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

با معادله‌ی مکان-زمان یادگیری آشنا هستید؟!

همانطور که احتمالاً شما هم بارها به این فکر کرده‌اید که چه زمان و مکانی برای یادگیری دروس و مهارت‌های مختلف مناسب است، یکی از مهم‌ترین سؤالات هر فرد و علی‌الخصوص دانشجویان و دانش‌آموزان که می‌خواهند برای کاری مهم هدف‌گذاری کنند نیز همین مسئله است؛

 

"کی و کجا می‌توانم بهترین بازدهی مطالعاتی را داشته ‌باشم و بیشترین یادگیری را تجربه کنم"؟!

اساساً فرمول مشخصی برای این موضوع وجود ندارد و افراد مختلف در مکان‌ها و زمان‌های مختلف بازده‌های متفاوتی دارند و مهم‌ترین مسئله، آشنایی ما با خودمان و شناخت بهترین مکان و زمان برای انجام امور مختلف متناسب با خلقیات و روحیات خودمان است؛

 

اما نکاتی هم در این بین وجود دارد که رعایت آنها می‌تواند کمک‌کننده باشد.

مهم‌ترین مسئله برای مطالعه این است که بعد از خوردن غذا، بلافاصله شروع به مطالعه نکنیم، چراکه در این زمان فشارخون کاهش یافته و مغز انرژی و تمرکز کافی برای مطالعه و یادگیری را ندارد.

 

مطالعه در زمان‌هایی که مغز آمادگی بیشتری دارد، بسیار مؤثرتر واقع می‌شود!

نکته‌ی بعدی که حائز اهمیت است، مطالعه‌کردن در اوایل صبح و اواخر شب است؛چون در این زمان‌ها مغز یا استراحت کافی داشته و تمرکز کافی دارد (اوایل صبح)، و یا قرار است فرصت کافی برای تجزیه و تحلیل و طبقه‌بندی اطلاعات داشته‌باشد (اواخر شب)

 

مغزتان را شرطی کنید!

یکی دیگر از نکات مؤثر، شرطی‌کردن و عادت‌دادن خود به زمان و مکان مطالعه است؛ یعنی شما باید جا و زمانی مخصوص را درنظر داشته‌باشید که به‌طور ناخودآگاه با بودن در آن مکان و زمان به‌فکر یادگیری و مطالعه بیفتید؛ به همین دلیل برخی افراد در کتابخانه‌ها بازده مطالعاتی بسیار خوبی دارند.

 

چقدر بدن خود را می‌شناسید؟!

نکته‌ی مهم بعدی، شناخت ساعت بدن و آشنایی با قابلیت‌های بدن در ساعات مختلف شبانه‌روز است؛

اگر شما می‌خواهید مطلب مهمی را یاد بگیرید و آن را در حافظه‌ی بلندمدت خود حفظ کنید، بهترین زمان برای یادگیری این مطلب، ساعات پایانی بعدازظهر می‌باشد؛

مثل کلاس فتوشاپ و شرکت در دوه‌های برنامه‌نویسی و حتی یادگیری دروس اختصاصی.

اگر می‌خواهید فعالیت بدنی و ورزش خاصی را انجام دهید یا تمرین کنید، ساعات ابتدایی بعدازظهر برای شما مناسب‌تر است؛

و اگر می‌خواهید مطالعات سطحی‌تر و جزئی‌تر که به حافظه‌ی کوتاه مدتتان ارتباط دارد را انجام دهید، ساعات اولیه‌ی صبح زمان مناسبی است؛ مثل کلاس‌ زبان ‌انگلیسی یا دروس عمومی.

عده‌ای نیز معتقدند شما باید مطالعه و یادگیری دروس و مهارت‌هایی را که در آنها ضعف دارید، به ساعات اولیه‌ یا پایانی روز موکول کنید تا تمرکز لازم و کافی برای آنها در اختیار داشته‌باشید.

 

آیا می‌دانستید؟!

 "ساعت 9 تا 12 صبح، بهترین زمان برای یادگیری بوده و مغز بیشترین بازدهی را در این ساعات دارد " .

در پایان لازم است یادآور شویم که یکی از مهم‌ترین نکات در امر یادگیری، پیداکردن نسخه‌ی مناسب برای خودمان است؛

باید ساعت بدن خود را به خوبی بشناسیم و بهترین انتخاب‌ها را متناسب با ظرفیت‌های خودمان داشته‌باشیم؛

همچنین تغذیه‌ی مناسب و خواب کافی را فراموش نکنید!

چراکه تأثیر ویژه‌ای روی فرآیند یادگیری و بازده مغز شما خواهند داشت.

 

شما برای یادگیری چطور برنامه‌ریزی می‌کنید؟   !

 

نظراتتون درمورد این مطلب رو با ما به اشتراک بذارید.

استاد سلام مرجع تخصصی تدریس خصوصی، برنامه ریزی درسی،

 



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , تدریس خصوصی برنامه نویسی , کلاس فتوشاپ , ,
:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

تب و تاب کنکور

تا کمتر از نه ماه دیگه چهل و نهمین ماراتن علمی کشور یا به قول خودمون "کنکور" باز برگزار میشه. ماراتنی که سالهاست مسئولان آموزشی کشور درصدد حذفش هستن، اما نه تنها موفق به حذف نشدن که به شرایط سختش نیز هر سال اضافه شده. این در حالیه که هر کدوم از مسئولان تو چند ماه گذشته خبرهای مختلفی در مورد حذف کنکور دادن. بنابراین ماهم تصمیم گرفتیم تا از زبان مشاوران و اساتید استاد سلام در این زمینه برای شما نکاتی بگیم به این امید که این تجربیات برای کسانی که تا الان تصمیمشون واسه کنکور امسال قطعی نشده یا هنوز مطالعه را به طور جدی شروع نکردن مثمر ثمر باشه. با ما همراه باشید

مصاحبه با آقای شهریار نجفی

سلام و درود فراوان استاد سلامی ها خدمت شما استاد گرامی، دوست و همدم دانش آموزان و داوطلبان عزیز. امیدوارم روز خوبی را آغاز کرده باشید. در ابتدا اگه صحبتی در مورد خودتون، حرفه و رشتتون دارید بفرماید تا با اجازتون بریم سراغ سوالامون.

با عرض سلام و احترام خدمت همه همکاران استاد سلام. شهریار نجفی هستم فوق لیسانس مهندسی برق با ۱۰ سال سابقه تدریس ریاضیات و فیزیک.

1. سوالی که این روزها شاید ذهن خیلی از داوطلبای عزیز به خصوص دانش آموزان نظام قدیما درگیر کرده اینه که امسال سال آخریه که کنکور برگزار میشه و علی‌رغم مخالفت خیلی از موسسات کنکوری، دیگه کنکور برگزار نمیشه. آیا این حرف صحت داره وحذف کنکور از نظام آموزشی کشور امکان پذیر هست یا خیر؟؟ 

چیزی که در این مورد میتونم بگم اینه که برای سال 1398 به طور قطع کنکور حدف نخواهد شد و این رو سازمان سنجش کشور هم اعلام کرده؛ ولی به طور کلی حذف کنکور شدنی نیست دلیلش هم روشنه و یه مثال ساده مبین این موضوعه: رشته پزشکی دانشگاه تهران یا رشته برق دانشگاه شریف رو در نظر بگیرید که هر کدوم ظرفیت پذیرش محدودی دارن، بدیهیه که با این همه داوطلب که از قضا خیل عظیمشون ممکنه متقاضی این رشته ­ها باشن لازمه که اولویت بندی و سنجیده بشن که راهش همون کنکوره؛ البته اگه روزی تعداد داوطلبای کنکور 100 نفر بشه بله شاید کنکور حذف بشه !ولی تغییراتی مثل تاثیر دادن معدل در کنکور که توی سال­های اخیر اتفاق افتاد خیلی محتمل هست که به وجود بیاد.

2. واسه دانش آموزانی که تازه الان میخان شروع به خوندن دروس کنن، تو این وقت باقی مونده تا کنکور شما پیشنهاد میکنید روزی چند ساعت درس بخونن؟ و آیا بیشتر اختصاصی بخونن یا عمومی؟

اگر رشته ­های تاپ بخوان باید همه وقتشونو به درس خوندن اختصاص بدن و چند ساعتی ر وهم برای تفریح تو آخر هفته درنظر بگیرن که خسته کننده نشه براشون؛ ضمنا حتما باید خواب کامل یعنی 8 ساعت در روز داشته باشن؛ هم اختصاصی باید بخونن هم عمومی؛ هر دوی این دروس خیلی مهم و تعیین کننده هستن.

3.دانش آموزا چه کار کنن تا درسهایی را که خوندن از یاد نبرن؟ به طور کلی فرمولها را چطور به خاطر بسپارن؟ و مطالب حفظی را چطور فراموش  نکنن؟

ببینید برای تثبیت مطالب تو ذهن راههای مختلفی وجود داره یکیش تمرین و تکرار هست ؛ باید انقد تمرین و ممارست داشته باشن و تستهای مختلف و متنوع حل کنن که مطالب اصطلاحا ملکه ذهنشون بشه؛ برای فرمولها هم راههای حفظی جالبی وجود داره مثل اسم گذاشتن که توی این مقاله نمیگنجه.

4.. فرض کنید دانش آموزی تو درسی خیلی ضعیفه. به نظر شما کنار گذاشتن و حذف اون درس و اینکه وقت اونا صرف بقیه دروس کنه، کار منطقی هست ؟؟

 به هیج عنوان نباید این کار رو بکنه؛ بزرگ­ترین و وحشتناک­ترین اشتباه حذف درس خاص میتونه باشه و نتیجش سقوط آزاد رتبه خواهد بود.

5. به نظر شما شرکت تو کلاسهای کنکور، آزمونهای آزمایشی، کتابهای کمک آموزشی و تستهای سالهای گذشته در پاسخگویی و بالا بردن درصد کنکور تاثیر داره؟ اگه واسه کسی امکان استفاده از یکی از این منابع باشه کدومش به تنهایی موثره؟

ببینید همه این مواردی که گفتید میتونه تو بالا بردن درصد درس موثر باشه ولی قطعا برای همه افراد نمیشه نسخه واحدی پیچید؛ بعضی از فراگیرایی که باهاشون سرو کار دارم نقش تدریس خصوصی را خیلی پر رنگ میدونن و خیلی از ایراداتشون رو رفع میکنن و خیلی مطالب رو یاد میگیرن؛ ولی بعضی دیگه از دوستان ممکنه به لحاظ هزینه امکان گرفتن دبیر خصوصی براشون مقدور نباشه که میتونن از روشهای دیگه مثل کتابهای کمک آموزشی استفاده کنن.

6.آیا باید تفریحات خود را در دوران کنکور به صفر برسونن؟ تفریحاتی مثل موسیقی، ورزش و ...

نه اصلا نباید تفریحات را به صفر رسوند و اتفاقا حتما باید تفریح رو تو برنامشون داشته باشن مثلا چند ساعت آخر هفته؛ ولی اینم بدونن که اگه بخوان زندگی عادیشونو داشته باشن و خیلی به اصطلاح ریلکس باشن باید قید رتبه ای تاپ رو بزنن.

و در پایان

بنده حقیر تا حد ممکن سوالاتی که بیشتر دانش آموزان از ما خواسته بودن بپرسیم را مطرح کردیم. اگه نکته ای یا مطلبی از نظر شما مهمه و ما از قلم انداختیم و یا توصیه ای که فکر میکنید واسه دانش آموزان مفید باشه بفرماید:

بحث کنکور، بحث گسترده ای هست که یقینا تو یه جلسه نمیشه بیان کرد ولی حتی الامکان تمام مطالب مهم گفته شد.

و بهترین توصیه ­ای که میتونم داشته باشم اینه که سخت کار کردن همیشه موجب موفقیت نمی شود، بلکه باید هوشمندانه کار کرد. خیلی وقتها کارهایی که انجام می دهیم، فقط اتلاف وقت است و موجب پیشرفت نمی شوند.

از اینکه وقت ارزشمند خودتون را در اختیار ما استاد سلامی ها گذاشتید کمال تشکر را دارم.

استاد سلامی‌ها، لطفاً شما هم نظراتتون درمورد این مطلب رو با ما به اشتراک بذارید.


:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , معلم خصوصی , استاد خصوصی , ,
:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 3 آبان 1397 | نظرات ()