نوشته شده توسط : استاد سلام

اینفلوئنسر مارکتینگ

داستان از اونجایی شروع شد که بعضی از کاربرای شبکه های اجتماعی مخصوصا اینستاگرام تصمیم گرفتند صفحه ی شخصیشون رو عمومی کنند و همه بتونند پیجشون رو ببینند. در نتیجه صاحبان این صفحات روزمرگی ها، تجارب، مهارت ها و فعالیت های خیرخواهانه و مدنیشون رو با دیگران به اشتراک گذاشتند. بنابراین شرایط ایجاب کرد که تعداد دنبال کنندگان این صفحه ها روز به روز زیاد بشه و آنها به نوعی، سلبریتی طور روی خط فکری و روند زندگی دنبال کنندگانشون تاثیر بگذارند. این روند افزایشی دنبال کننده ها تا جایی ادامه پیدا کرد که بعضی از صفحه ها رو تبدیل به یه رسانه ی خیلی قوی کرد. به جرات میشه گفت این روزا اینستاگرام به اندازه ی تلویزیون (که یه روزی برای خودش کیا و بیایی داشته) یا شایدم بیشتر برای مردم جذابیت داره. خب طبیعتا رسانه ها جایگاه بسیار ویژه ای نزد صاحبان کسب و کارها دارند، در نتیجه اینستاگرام مورد توجه برندها و بیزینس ها برای تبلیغ محصولات و دستاورداشون قرار گرفت. به دنبال توجه کسب و کارها به این صفحه ها ما شاهد رواج گسترده ی پدیده ای به نام "اینفلوئنسر مارکتینگ" یا همون "بازاریابی از طریق افراد تاثیرگذار" شدیم.

اینفلوئنسرها یا افراد تاثیرگذار چه کسانی هستند؟

"افراد تاثیرگذار کسانی هستند که به واسطه ی اعتبار، دانش، موقعیت یا روابطشون می تونند روی تصمیمات دیگران تاثیر بگذارند". خب قطعا هممون تو اینستاگرام کسانی رو دیدیم که به واسطه ی: ورزشکار بودن، نمایش روزمرگی هاشون، به عنوان روانشناسی که از تابوهای جامعه برای بالا بردن آگاهی مردم صحبت می کنند، مشاورهای کنکور، اونایی که معلم هستن و تدریس خصوصی انجام میدن، آشپزها، شاعرا، دوقلوهایی که با دوقلو ازدواج کردند و همه چیشون شبیه همه حتی شغلشون، بیوتی بلاگرها (که خب یکی از موفق ترینا و بهتریناش که کاملا صادقانه و حرفه ای فعالیت می کنه رو هممون میشناسیمش)، استایلیستا، کسایی که زیاد سفر میرن، رستوران بازها و.....، چند صد هزار یا حتی میلیونی دنبال کننده دارند و الگوی زندگی فالوئرهاشون هستند.

اینفلوئنسر مارکتینگ یا همون بازاریابی از طریق افراد تاثیرگذار یعنی چی؟

اول از همه باید بگیم که این نوع از بازاریابی قدمتی چندین ساله داره و فقط به یک رسانه و پلتفرم محدود نمی شه. مثلا بیلبوردهایی که در سطح شهر میبینیم که فلان برند کسب و کارش رو از طریق عکس یه چهره ی شناخته شده معرفی کرده، اینفلوئنسر مارکتینگ محسوب میشه. اما خب مسئله ی جالبی که وجود داره اینه که این مفهوم در کشور ما بیشتر با اینستاگرام عجین شده.

"نوعی از بازاریابی که از طریق ایجاد ارتباط دوجانبه ی سودمند بین بازاریاب ها و افراد تاثیرگذار، هدف افزایش آگاهی عمومی از برند و ارتقا محصولات رو محقق می کند". در واقع کسب و کارها افرادی رو که بتونند بر تصمیم و رفتار مشتریانشون تاثیر بگذارند، پیدا می کنند و از آنها می خواهند اطلاعات محصولات یا تجارب خود رو که موجب خرید محصول میشه، با مخاطبانشون به اشتراک بگذارند".

این روزا حتما زیاد می بینیم که حتی برندای بزرگ هم با اینفلوئنسرها برای معرفی محصولات، تخفیفات و خدماتی که ارائه میدن همکاری می کنند. اگر شما هم یه فاکتور منحصر به فردی دارید که از بقیه متمایزتون می کنه و فکر می کنید حتما برای مخاطبان می تونه جذاب باشه یا حتی اگر دانش یا مهارتی دارید که ممکنه باعث بشه کیفیت زندگی مردم رو بالا ببره و آگاهشون کنه، مثلا اینکه تدریس خصوصی ریاضی انجام میدین و می تونید کاری کنید تا شاگرداتون با راه حلای میانبر زودتر از حد معمول به نتیجه برسن، وقت رو از دست ندید و زودتر کارتون رو شروع کنید. به عنوان مطلب داخل پرانتزی باید بهتون بگم که چون تعداد اینفلوئنسرها این روزا خیلی زیاد شده و تقریبا تو هر زمینه ای چندین نفر فعالن و خیلیای دیگه که تعدادشونم کم نیست دارن تلاش می کنند که مخاطب جذب کنند، حتما حواستون باشه که باید یه چیز متفاوت برای ارائه داشته باشید تا بتونید خیلی خوب دیده بشید.

 

 

 



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , تدریس خصوصی ریاضی , تدریس خصوصی ریاضی ششم , تدریس خصوصی ریاضی هفتم ,
:: بازدید از این مطلب : 83
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

تاثیر موسیقی بر یادگیری در هنگام مطالعه

 

فصل امتحانات نزدیکه و دغدغه همه ی اونایی که امتحان دارند، مطالعه با بازدهی بالا و موثره. افراد زیادی عادت دارند حین مطالعه به موسیقی مورد علاقشون گوش بدهند و احساس می کنند از این طریق آروم میشن. اما آیا واقعا گوش دادن به موسیقی هنگام مطالعه کمک کننده س؟

تحقیقات زیادی در این زمینه انجام شده و نظرات متفاوتی ارائه شده. یه تحقیقی در دانشگاهی در انگلستان روی 25 نفر صورت گرفته و از آنها خواسته شده که مطالبی رو در شرایط مختلف صدایی به خاطر بسپارند. نتیجه این آزمایش نشان داده افرادی که هنگام حفظ کردن مطالب به موسیقی گوش می دادند، بدترین عملکرد و آنهایی که در محیط ساکت قرار داشتند، بهترین نتیجه را کسب کردند. روانشناس معروفی چنین آزمایشی رو روی دانش آموزانی که مشغول حل تمرین درس ریاضی بودند، انجام داد. طبق نتایج حاصله افرادی که موقع مطالعه و حل مسائل ریاضی آهنگ بتهوون گوش می دادند متوسط نمره ریاضی شون افزایش چشمگیری داشته.

در مقاله ای انگلیسی زبان مزایا و معایب گوش دادن به موسیقی حین مطالعه موارد زیر است:

مزایا:

  • موسیقی های تسکین دهنده و آرامش بخش، می تونه استرس و نگرانی ها رو از بین ببره
  • موسیقی پس زمینه با ایجاد انگیزه و بهبود خلق و خوی، تمرکز رو افزایش میده
  • تعداد معدودی از دانش آموزان متوجه شدند که گوش دادن به موسیقی با ایجاد حس و حال خوب به تقویت حافظه شون کمک می کنه و را حت تر مطالب رو به خاطر می سپارند

معایب:

  • مهم ترین ایرادی که به این روش گرفته شده، امکان شرطی شدن افراد به شنیده شدن موسیقیه. یعنی اینکه دانش آموزان سر جلسه امتحان در صورتی مطالب رو به یاد میارن که پس زمینه، صدای موسیقی شنیده بشه.
  • آهنگ های زیادی وجود داره که افراد باهاشون خاطره دارن یا اینکه ریتم موسیقی به قدری تنده که موجب اختلال در یادگیری و مطالعه می شه

 

بالاخره درس خواندن با موسیقی یا بدون آن؟

گوش دادن به موسیقی حین مطالعه درسایی که منطقی شبیه ریاضی دارند، به هوش بیشتر و بروزخلاقیت احتیاج داره و موسیقی این شرایط رو مهیا می کنه و بنابراین مفیده. اما مشکلی که ایجاد میشه اینه که وابستگی روانی برای افراد ایجاد می کنه و حین مطالعه دروس مفهومی و حفظی هم باید موسیقی گوش بدهند و در نتیجه بازدهی شون کم می شه. در واقع گوش دادن به موسیقی می تونه مثل حرکت روی لبه تیغ باشه.

اما مطلب مهمی که وجود داره و همیشه باید بهش توجه بشه تفاوت های فردی و عادت هامونه. بنابراین در نهایت این خود ما هستیم که باید با توجه به تیپ شخصیتی خودمون بهترین شرایط رو برای درس خواندن فراهم کنیم. اما در آخر گوش دادن به موسیقی با کلام در جلسات تدریس خصوصی توصیه نمی شود.

استاد سلام مرجع تدریس خصوصی, آموزش خصوصی, معلم خصوصی, کلاس خصوصی



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , معلم خصوصی , تدریس خصوصی ریاضی , تدریس خصوصی زبان انگلیسی ,
:: بازدید از این مطلب : 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

درآمدزایی از کلاس آنلاین از زبان یک معلم آمریکایی

استفاده از تجارب دیگران همیشه به عنوان یک مولفه مهم و حیاتی هم در زندگی فردی و هم در زندگی شغلی محسوب میشه. این بار تصمیم گرفتیم که قدری فراتر از مرزهای کشورمون بریم و از تجارب یک معلم آمریکایی از کلاس آنلاین استفاده کنیم!

تدریس آنلاین و درآمدزایی از زبان یک معلم آمریکایی

من به عنوان یکی از طرفداران کلاس آنلاین تصمیم دارم از تجاربم برای کسانی که دوست دارند از این شیوه تدریس درآمد زایی داشته باشند بگم. باید اینو اعتراف کنم که تدریس آنلاین زندگی من را تغییر داد و بسیار برای من این شیوه تدریس جذاب و شگفت انگیزه. تا جایی که فقط به سمت تدریس آنلاین رفتم و تمام وقتم را روی آن گذاشتم. این شیوه تدریس نه تنها در زمان صرفه جویی میکنه بلکه در در مورد کاهش هزینه ها هم خیلی مفید فایده است.

به نظر من به دلایل زیر کلاس آنلاین بهترین شیوه درآمدزایی برای معلم هاست:

  1. هرکسی میتونه تدریس خصوصی آنلاین داشته باشه. یعنی شما در هر جایی و در هر حالی و با هر مهارتی که باشید میتونید به راحتی اون مهارت را به دیگران آموزش بدید. لازم نیست که حتما کارشناس یا خبره یه حوزه باشید.افرادی که آشپزی خوبی دارید یا حتی کارهای هنری انجام میدید شما میتونید به راحتی با کلاس آنلاین اون مهارت را به بقیه کسانی که دوست دارند یاد بگیرند آموزش بدید. فقط یادتون نره که برای یه معلم آنلاین موفق بودن شرط اول اینه که به تدریس عشق بورزید و از اون لذت ببرید. شاید براتون جالب باشه که خانوم نانوایی تونسته با تدریس آنلاین "چگونگی پختن نان" درامدی بالای 30000 دلار بدست بیاره,درامدی که شاید با فروش نان هم نمیتونست بدست بیاره!

 

  1. نکته بعدی بحث مهم زمان هست. شما برای کلاس آنلاین هیچ محدودیت زمانی ندارید. میتونید در تمام مدت شبانه روز تدریس داشته باشید و از هر نقطه از جهان که باشید به دانش آموزان آموزش بدید. یعنی نه تنها محدودیت زمانی بلکه محدودیت مکانی هم با کلاس آنلاین حذف میشه!

 

  1. شما میتونید علاوه بر درآمد زایی از تشکیل کلاس آنلاین، حتی فیلم آموزشی کلاس را ضبط کنید و فایل آموزشی را بفروشید. در نظر بگیرید که فایل تدریس خصوصی ریاضی را به 1000 نفر بفروشید در این صورت تصور کنید که چقدر میتونه برای شما این شیوه تدریس و فروش کلاس های آنلاین درآمد زایی داشته باشه.

 

  1. محدودیت تعداد دانش آموز در کلاس آنلاین از بین میره. همیشه برگزاری کلاس حضوری برای تعداد زیادی دانش آموز کار سختیه. اما کلاس آنلاین به شما کمک میکنه به راحتی برای حتی 1000 دانش آموز کلاس تشکیل بدید.

 

  1. مردم برای دوره های آنلاین همیشه هزینه پرداخت می کنند چرا که به راحتی میتونند به معلمی که احتیاج دارند برسند و آموزش مورد نظر را ببینند. پس هرگز نگران این نباشید که بازار کلاس آنلاین بد بشه و نتونید از این طریق درآمد زایی کنید چونکه دنیای اینترنت و گرایش مردم به این دنیا روز به روز داره بیشتر میشه.

 

  1. جهان را به مکان بهتر تبدیل کنید. من به شخصه دانش آموزانی از 190 کشور داشتم قطعا این تعداد ارتباط با کشورهای مختلف با تدریس حضوری محقق نمیشه. دخترانی از کنیا که در حال یادگرفتن چگونگی فیلم سازی هستند، پسرانی از هند که در حال تبدیل شدن به عکاسان ماهر هستند.  

در آخر پیشنهاد میکنم که مهارت هایی که دارید را به راحتی با کلاس آنلاین با دیگران به اشتراک بگذارید و نتیجه عالی این شیوه تدریس را ببینید، فقط کافیه امتحان کنید.



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , کلاس آنلاین , کلاس مجازی , آموزش کلاس آنلاین ,
:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 14 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : استاد سلام

مهارت های حیاتی در سال های پیشِ رو

به نظر شما در دنیای امروز به چه کسی "بی سواد" گفته میشه؟

اِلوین تافلر، یکی از مشهورترین نویسنده های آمریکاییه که در جواب این سوال بیان می کنه: "بی سوادی در قرن 21 این نیست که کسی نتونه بخونه و بنویسه؛ بلکه بی سواد کسی است که توانایی یادگرفتن، از یاد بردن و دوباره آموختن را نداشته باشه."

اجازه بدید برای اینکه موضوع شفاف تر بشه مثالی را ارائه کنیم. وقتی تلفن همراه اختراع شد تنها به عنوان یک وسیله ارتباطی جهت برقراری تماس استفاده می شد. در این زمان، افراد به دانش محدودی نیاز داشتند تا بتونند با این وسیله کار کنند. اما امروزه گوشی های هوشمند مثل یک کامپیوتر همراه عمل می کنند و افراد باید با تغییرات این وسیله همراه شده و نحوه کار کردن با اون را دوباره یاد بگیرند. بنابراین لازمه که با پیشرفت علم، تکنولوژی و ارتباطات، مهارت های خودمون را توسعه بدیم.

مهارت های مورد نیاز

واضحه که با وجود پیچیدگی های دنیای جدید، مهارت های ما هم باید توسعه پیدا کنند. در اینجا لیستی از مهارت های ده گانه را بیان می کنیم که نیاز به یادگیری اونها ضرورت بیشتری پیدا کرده اند.

1. در حل مسائل پیچیده توانمند باشید

2. منتقدانه فکر کنید

3.خلاق باشید

4.مدیر باشید

5. با دیگران همکاری کنید

6. هوش هیجانی خود را تقویت کنید

7.به درستی قضاوت و تصمیم گیری کنید

8. انعطاف پذیری شناختی داشته باشید

9. مسلط به فنون مذاکره باشید

10. جهت دادن صحیح به خدمات

در این مطلب به بررسی پنج مهارت اول می پردازیم:

در حل مسائل پیچیده توانمند باشید

این اولین مهارت از مهارت هایی است که باید یاد بگیریم. دنیا روز به روز پیچیده تر میشه و این یعنی هر روز ممکنه مسئله ای برای ما به وجود بیاد که قبلا تجربه اش را نداشتیم. به زبان ساده، این مهارت یعنی اینکه وقتی با مشکلی روبرو میشیم بتونیم جزئیات را رها کنیم و موضوع را به شکل کلی ببینیم تا تشخیص بدیم که این مشکل چه دلایلی داشته و چه عواملی باعث میشه مشکل ما پیچیده تر بشه.

اگر فکر می کنید این مهارت را ندارید نگران نباشید! چون این یک مهارت ذاتی نیست و هیچ کس از بدو تولد این مهارت را نداشته، بلکه میشه این مهارت را تقویت کرد و برای این باید تفکر انتقادی داشته باشید. حالا تفکر انتقادی چیه؟

منتقدانه فکر کنید

یعنی دو دوتا چهارتا داشته باشید! وقتی دارید به موضوعی فکر می کنید و میخواهید مشکلی را حل کنید، با منطق و استدلال یکی یکی راه حل های ممکن را بسنجید. ببینید هر کدوم به چه نتیجه ای میرسه و بر این اساس یک راه حل درست را انتخاب کنید.

خلاق باشید

حتما این کلمه را به نسبت دو مورد قبل بیشتر شنیدید. فکر می کنید آدم خلاقی هستید یا نه؟ شاید فکر کنید خلاقیت فقط مربوط به کسانی است که در حوزه هنر کار می کنند و اگر با رشته های هنری سر و کار ندارید پس فرد خلاقی نیستید! اما خلاقیت مختص موسیقیدان ها و نویسنده ها و بازیگران و ... نیست.

 هر کس در حوزه تخصص خودش می تونه خلاقیت به خرج بده. فقط کافیه کارها را به شکل متفاوتی انجام بدید. مثلا اگر وقتی خسته اید یا خواب آلوده هستید شروع کنید به کاری که معمولا با انرژی سراغش میرید این بار مغز شما راه های جدیدتری را امتحان خواهد کرد. از اشتباه کردن نترسید! اجازه بدید فکر شما از راهی که همیشه میرفت منحرف بشه!

مدیر باشید

باید قبول کنیم که هر چقدر هم دنیا پیشرفته بشه و ربات های عجیب و غریب ساخته شوند و کارهای آدم ها را انجام دهند باز هم ظرفیت مغز انسان بیشتر از آنهاست. در نتیجه مهارت کار کردن با انسان ها و سر و سامان دادن به گروهی از افراد، مهارتی است که همیشه مورد نیازه.

یک مدیر باید بتونه تیم زیر دست خودش را مدیریت کنه؛

یک معلم باید بتونه کلاسش را مدیریت کنه؛

و به همین ترتیب در هر شغلی ما با عده ای از آدم ها سر و کار داریم که لازمه با آنها ارتباط خوب داشته باشیم.

برای تقویت این مهارت، تدریس خصوصی می تونه گزینه مناسبی باشه. ما در استاد سلام این امکان را فراهم کردیم تا بتونید مهارت های اجتماعی خودتون را محک بزنید و به نقاط ضعف و قوت خود پی ببرید.

با دیگران همکاری کنید

این هم یکی از اون مهارت هاست که هیچ رباتی نمی تونه در حد انسان انجامش بده. شما با این مهارت می تونید با اطرافیان ارتباط برقرار کنید، آنها را بشناسید، برای انجام بهتر کارهاتون از آنها کمک بگیرید و در مقابل در تقویت نقطه ضعف هاشون به آنها کمک کنید.

ما در تقویت این مهارت هم کنار شما خواهیم بود. تیم استاد سلام همیشه از همکاری شما عزیزان استقبال می کنه و با کمک شما موفق شده مجموعه ای از افراد با مهارت های مختلف را کنار هم جمع کنه تا دانش و تجربیات خودشون را با هم به اشتراک بگذارند.

استاد سلام مرجع تدریس خصوصی ریاضی تدریس خصوصی زبان تدریس خصوصی فیزیک تدریس خصوصی شیمی



:: برچسب‌ها: تدریس خصوصی , معلم خصوصی , استاد خصوصی , ,
:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 7 ارديبهشت 1398 | نظرات ()