مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مجری برنامه جهانی «مداخله زودهنگام خانواده محور برای کودکان ناشنوا/ کم شنوا» در کشور شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر گیتا موللی دبیر کمیته مطالعات ناشنوایی/کم شنوایی مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با اعلام این خبر افزود: این مرکز تحقیقاتی با تشکیل کمیته مربوطه ضمن همکاری با کمیته بین المللی «مداخلات زودهنگام خانواده محور برای کودکان ناشنوا/ کم شنوا (FCEI)» برنامه جهانی را در سراسر کشور اجرا می کند.
وی گفت: کمیته بین المللی «مداخلات زودهنگام خانواده محور برای کودکان ناشنوا/ کم شنوا (FCEI)» هر دو سال یکبار، کنفرانس بین المللی برای آگاه سازی دولت ها و جوامع مختلف نسبت به تاثیرات مداخلات بموقع و زودهنگام در زندگی و آینده تحصیلی و شغلی کودکان ناشنوا/ کم شنوا برگزار می کند.
موللی به عنوان عضو و نماینده جمهوری اسلامی ایران در این کمیته بین المللی افزود: به گواه نتایج تحقیقات بی شماری که در جهان انجام شده است، ناشنوایی نوزاد اگر در زایشگاه و در بدو تولد تشخیص داده شود و بلافاصله ، مداخلات علمی و اساسی (توانبخشی شنوایی، گفتاری، روانشناسی و...) برای نوزاد آغاز شود، کودک می تواند دقیقا مانند همسالان شنوای خود، تدریس خصوصی زبان و گفتار بیاموزد.
وی با اشاره به شیوع بالای اختلالات شنوایی در جهان که سبب شده تا از هر هزار تولد زنده ، بین سه تا شش کودک ناشنوا به دنیا بیایند، تاکید کرد: با توجه به اهمیت مداخلات از سن نوزادی، اجرای برنامه «مداخلات زودهنگام خانواده محور برای کودکان ناشنوا/ کم شنوا» به تمامی کشورها توصیه شده است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی یادآور شد: برای اجرای این برنامه در ایران و نهادینه کردن این نگرش در کشورمان، سمینارهای استانی با همکاری انجمن علمی شنوایی شناسی ایران ، برنامه ریزی شد که تاکنون چهار سمینار از مجموعه شش سمینار پیش بینی شده در چهار استان و شهرهای اراک، کرج ، قم و اهواز برگزار شده است.
دبیرعلمی سمینارهای استانی برنامه «مداخلات زودهنگام خانواده محور برای کودکان ناشنوا/ کم شنوا» اظهار داشت: تا پایان سال جاری ، دو سمینار دیگر از این مجموعه در استان های مازندران و بوشهر و تحت نظارت علمی کمیته بین المللی (FCEI) برگزار خواهد شد.
موللی افزود: در این سمینارها ، تمامی کارشناسان گفتاردرمانی، شنوایی شناسی، روانشناسی، مشاوره و پزشکان مشارکت دارند ضمن آنکه خانواده های افراد کم شنوا و ناشنوا نیز شرکت می کنند.
وی همچنین ، از مراکز و سازمان هایی مانند سازمان بهزیستی ، آموزش و پرورش تدریس خصوصی کودکان استثنایی ، سازمان روانشناسی و مشاوره و مرکز کاشت حلزون ، بعنوان همکاران کمیته مطالعات ناشنوایی/کم شنوایی مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در برگزاری سمینارهای استانی ، نام برد.ادامه مطلب
منبع : خبرگزاری مهر
استاد سلام مرجع تخصصی برگزار کننده دوره های تدریس خصوصی , هزینه تدریس خصوصی , تدریس خصوصی کودکان استثنائی , تدریس خصوصی زبان و ... آرزوی سلامتی برای این عزیزان دارد.
:: برچسبها:
تدریس خصوصی ,
هزینه تدریس خصوصی ,
تدریس خصوصی کودکان استثنایی ,
تدریس خصوصی زبان ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1