استاد سلام یک پلتفرم آنلاین آموزشی است که استاد و شاگرد را به یکدیگر معرفی می کند و هر گونه خدمات آموزشی که یک شاگرد برای یادگیری و یک استاد برای یاد دادن، به آن نیاز دارد را فراهم میکند.
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
اکثریت ما با این جمله موافق هستیم " با کمک تکنولوژی امروز دانش آموزان می توانند اطلاعات زیادی دریافت کنند و خیلی سریع آن را یادبگیرند."
تکنولوژی به دانش آموزان کمک کرده تا آنها پا را فراتر از مرز های ملی خود بگذارند و با دیدگاه های جدید آشنا شوند و سریعتر آنها را تحلیل کنند.
تنکولوژی های جدید در قالب اینترنت توانسته محدودیت مرزهای های کشورها را نقص کند وآنها را بشکند. دانش اموزی در شهری کوچکی در هند می تواند به درس (مواد) که توسط MIT (موسسه تکنولوژی ماساچوست ) که در اینترنت وجود دارد دسترسی پیدا کند و بر اساس علاقه خود موضوعی را دنبال کند . او همچنین به آخرین اتفاقات رخ داده در فیزیک دسترسی دارد و بدین ترتیب او انبار دانش موجود خود را افزایش می دهد.
در بین مقالات فیزیک جستجو می کند و تمرکز عمیقی در مطالعه تخصصی خود دارد. و همه ی این کار چه مدت زمان به طول می انجامد ؟
تنها یک کلیک بر روی موس .!!!!
حال این روش را با چرخیدن در بین کتابخانه ی پر پیچ و خم شهر کوچک فرد مقایسه کنید ، تنها چیزی که بدست می آید چند مقاله و کتاب قدیمی هدر رفتن زمان فرد برای انجام سایر فعالیت ها روزانه.
حال تکنولوژِی راه های آزادنه و البته بسیاری برای کمک دارد که پیش از این حتی فکر چنین چیزی غیر ممکن بود. مثلا یک ویدیو پرژکتور ساده را در نظر بگیرید این وسیله موضوعات را به تصویر می کشد و دانش آموزان نه تنها آنها را یاد می گیرند بلکه بسیار موثر نیز می باشد. یا حتی مثلا ویدیو کنفرانس ها ، دانش آموز می تواند سوالی را مطرح کند و ابهامات خود را زمانی که در حال مشاجره علمی با پرفسوری که در ان زمینه فعالیت و تسلط دارد در میان بذارد و انها را رفع کند.
آیا این کارها 100 سال پیش ممکن بود ؟
قطعا نه ....در مجموع من دوست دارم اینو بگم که تکنولوژی نقش عمده ایی را ایفا می کند نه تنها در افزایش سرعت یادگیری دانش آموزان بلکه ایجاد یک تغییر اساسی در شیوه ی یادگیر آنها.
مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به جزئیات آماری کنکور دکتری از انتشار کارنامه کنکور دکتری سال ۹۷ در هفته آخر فروردین ماه خبر داد.
حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: برای شرکت در آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال ۹۷ دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی تعداد ۲۳۴ هزار و ۷۰۶ داوطلب ثبت نام کردند. از این تعداد ۱۰۰ هزار و ۷۲۳ نفر معادل ۴۲.۹۱ درصد زن و تعداد ۱۳۳ هزار و ۹۸۳ نفر معادل ۵۷.۰۹ درصد مرد بودند.
وی افزود: بر اساس ضوابط و شرایط اعلام شده توسط دانشگاه آزاد اسلامی که از طریق سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اعلام خواهد شد، داوطلبانی که علاقمند به تدریس خصوصی انتخاب رشته دانشگاه آزاد باشند می توانند با مراجعه به سایت این دانشگاه و برابر مقررات مشخص شده نسبت به انتخاب رشته محل های مشخص شده اقدام کنند.
مشاور عالی سازمان سنجش گفت: پس از اجرای مرحله اول آزمون (آزمون متمرکز) توسط سازمان سنجش و تخصیص امتیاز مربوط به سوابق آموزشی، پژوهشی، فناوری به داوطلبان، مصاحبه علمی و .... توسط دانشگاه ها و موسسات عالی پذیرنده دانشجو انجام خواهد شد.
وی گفت: پذیرش نهایی از بین داوطلبان معرفی شده به دانشگاه ها بر اساس نتیجه سنجش آزمون عمومی و نتیجه مصاحبه دانشگاه ها، بررسی مدارک و یا هر روش دیگر مطابق آیین نامه بر اساس اولویت کدرشته محل های انتخابی و ظرفیت اعلام شده و سهمیه مربوطه صورت می گیرد.
توکلی تاکید کرد: نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۹۷ در دهه اول شهریورماه ۹۷ مشخص می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه فردوسی مشهد، این تفاهم نامه با هدف تبادل استاد و دانشجو، برگزاری همایش های مشترک، راهنمایی و مشاوره رساله های دانشجویی،تدریس خصوصی, انجام طرح های تحقیقاتی مشترک منعقد شد.
همچنین تبادل نشریات علمی و پژوهشی و کتاب های مرتبط با آموزش زبان فارسی و ایران شناسی، برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی کوتاه مدت، تقویت دانش زبان و ادب فارسی دانشجویان دانشگاه استراسبورگ فرانسه از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.
همچنین پیشنهاد شده است یکی از استادان گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان استاد اعزامی زبان فارسی از سوی وزارت علوم به این دانشگاه اعزام شود.
وی افزود: به این ترتیب و با توجه به درخواستهای متعدد اعضاء در خصوص باز بودن کتابخانههای عمومی در ایام تعطیلات نوروز و با هدف خدماترسانی و افزایش رضایتمندی مراجعان و مخاطبان کتابخانهها در این ایام، تعدادی از کتابخانههای عمومی در روزهای تعطیل نوروز، نسبت به ارائه خدمت اقدام خواهند کرد.
اللهیاری در ادامه گفت: هماهنگیهای لازم با ادارات کل استانها انجام شده و تعدادی از کتابخانههای عمومی بر اساس میزان درخواستهای اعضاء، میزان مراجعه و امانت آنها برای فعالیت در ایام تعطیلات در نظر گرفته شده است. همچنین کتابخانههای عمومی در روزهای ۵ الی ۸ فروردین نیز به منظور رفاه حال مراجعین و اعضای محترم، فعال خواهند بود و به ارائه خدمت خواهند پرداخت.
معاون توسعه کتابخانهها و کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور در پایان گفت: اعضاء و مخاطبان کتابخانههای عمومی میتوانند برای اطلاع از وضعیت کتابخانههای عمومی در ایام تعطیلات با ادارات کل استانها یا کتابخانههای عمومی محل خود تماس بگیرند.
انیشتین در ۱۴ مارس ۱۸۷۹ میلادی در آلمان متولد شد و در سال ۱۹۵۵ درگذشت. وی برای ارائه نظریه نسبیت در فیزیک و همچنین فرمول مشهور E = mc^۲ شهرت زیادی به دست آورد.
جالب آنکه او تمایلی نداشت در مرکز توجهات باشد. انیشتین در مصاحبه با نشریه لایف در این باره گفت: تولد برای بچه هاست. اما او یک بار استثنا قائل شد و تولد ۷۴ سالگی اش در سال ۱۹۵۳ را جشن گرفت.
جالب آنکه تولد انیشتین با روز عدد پی نیز همزمان است.
یک استارت آپ آمریکایی سعی دارد با طراحی شیوه ای نوین خاطرات انسان را در یک ابر حسابرسی آپلود کند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «ام ای تی ریویو»، سال هاست که ایده آپلود کردن مغز انسان در یک رایانه ارائه شده اما بیشتر شبیه یک داستان تخیلی است.
در همین راستا Nectomeیک استارت آپ سانفرانسیسکویی سعی دارد با طراحی شیوه ای نوین مغز انسان را نگهداری و خاطرات آن را در یک ابر حسابرسی آپلود کند.
اما برای واقعی شدن این ایده به چند شرکت کننده مشتاق نیازمند است. این درحالی است که هیچ تضمینی وجود ندارد پس از آنکه فرد از زندگی و مغز خود دست کشید، این فرایند کارآمد باشد.
در هرحال Nectome ادعا می کند روشی مبتنی بر فناوری های پیشرفته برای حفظ مغز انسان با دقت میکروسکوپی یافته است.
رابرت مک اینتایر موسس این شرکت می گوید: این نوع ارتقاءیافته از فناوری ای است که نه تنها لایه رویی بلکه جزئیات لایه های زیرین را حفظ می کند.
این شرکت از مواد شیمیایی برای حفظ بدن به مدت صدها هزاران سال در حالت یخ زده استفاده می کند.
اما کلید بازسازی خودآگاه فرد دسترسی به بخش اتصال (connectome) مغز است. این بخش در حقیقت شبکه ای پیچیده از ارتباطات عصبی در مغز است که از آن به عنوان سیستم سیم کشی مغز نیز یاد می شود.
استیون هاوکینگ فیزیکدان برجسته انگلیسی که در میان عموم مردم نیز شهرت قابل توجهی داشت، ساعاتی قبل در ۷۶ سالگی درگذشت.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ان پی آر، در بیانیه ای که خانواده وی به همین منظور منتشر کرده اند آمده است: او دانشمندی بزرگ و مردی فوق العاده بود که کارها و میراثش برای سال ها زنده باقی خواهد ماند. شهامت و پایداری همراه با درخشش و حس شوخ طبعی او الهام بخش مردم سراسر جهان بود. او یک بار گفته بود: کیهان ارزش زیادی نخواهد داشت مگر آنکه خانه کسانی باشد که دوستشان داری. جای وی برای همیشه خالی خواهد ماند.
استیون هاوکینگ مشهورترین فیزیکدان,تدریس خصوصی فیزیک جهان بود که به علت فرضیه ها و دستاوردهایش در زمینه سیاهچاله ها و نسبیت عام مشهور بود و چند کتاب علمی به زبان مفهوم و ساده نوشته بود که مشهورترین آنها "تاریخچه مختصر زمان" بود.
اما وی به دلیل دیگری نیز شهرت داشت. هاوکینگ مبتلا به بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک بود و از هر گونه تحرک عاجز بود. وی از اواسط دهه ۶۰ میلادی به علت ابتلا به این بیماری قادر به نشستن، برخاستن و راه رفتن نبود. او حتی قادر نبود دست و پایش را تکان بدهد یا بدنش را خم و راست کند و حتی توانایی سخن گفتن را نیز دارا نبود و برای این کار از یک نرم افزار رایانه ای ویژه ای که توسط یکی از شاگردانش طراحی شده بود استفاده می کرد.
بیماری هاوکینگ بخشی از نخاع و مغز و سیستم عصبی را مورد حمله قرار میدهد و به تدریج اعصاب حرکتی بدن را از بین میبرد و با تضعیف ماهیچه ها فلج عمومی ایجاد میکند بهطوریکه به مرور توانایی هر گونه حرکتی از شخص سلب میشود. معمولاً مبتلایان به این بیماری بیدرمان مدت زیادی زنده نمیمانند و این مدت برای استیون بین دو تا سه سال پیشبینی شدهبود، اما او توانست حدود نیم قرن با این بیماری زندگی کند.
زمینهٔ پژوهشی اصلی وی کیهانشناسی و گرانش کوانتومی بود. از مهمترین دستاوردهای وی مقالهای است که به رابطهٔ سیاهچاله ها و قانونهای ترمودینامیک میپردازد. او نشان میدهد که سیاهچالهها بعد از مدتی به وسیلهٔ زوجهای ذرات مجازی که در افق رویداد آن تشکیل میشود، نابود میشوند که همین زوج ذرات پیشبینی میکند که سیاه چاله ها باید امواجی از خود تابش کنند، که امروزه این امواج به نام تابش هاوکینگ و گاهی تابش بِکستِین-هاوکینگ خوانده میشوند.
هاوکینگ علیرغم بیماری دشوارش همیشه از چالش های مختلف استقبال می کرد و از جمله در سال ۲۰۰۷ پیشنهاد یک شرکت تجاری برای حضور در یک فضاپیما و تجربه شرایط بی وزنی را پذیرفت. وی در مصاحبه ای قبل از انجام این کار گفته بود: من نزدیک به چهار دهه به ویلچر چسبانده شده بودم و تجربه امکان معلق ماندن در فضا برایم بسیار جالب است.